Landmand søger kærlighed

Kun én har en kæreste i dag - sådan går det de seks landmænd fra tv

Én er kommet i fast forhold, én får masser af tilbud og én har mødt en ny pige. Læs her, hvordan det står til med landmændenes kærlighedsliv.

I sjette sæson af 'Landmand søger kærlighed' mødte seerne seks håbefulde singlelandmænd, der alle var på udkig efter den eneste ene.

Og der var da også både sommerfugle i maven og romantik i luften i løbet af sæsonen. Flere steder opstod der sød musik for rullende kamera, og der blevet kysset på de romantiske weekender.

Siden da er kameraerne slukket, og hverdagen er sat ind. Her kan du læse, hvordan det er gået de seks landmænd siden programmet er slut.

Ung landmand: - Jeg har fået en kæreste

Årets yngste landmand, 23-årige Mathias Dam Andersen, fik ikke en kæreste igennem 'Landmand søger kærlighed'. Han fik til gengæld hurtigt én, efter programmet var slut.

Mathias Dam Andersen har fået en kæreste efter 'Landmand søger kærlighed'.

Mathias Dam Andersen fik en dag en besked fra en pige, der spurgte, om han kunne levere noget til at sprøjte ukrudt i haven med. De to mødtes, da landmanden leverede sprøjtemidlet.

- Så fik vi lige en kop kaffe, og så gik det ellers derfra, siger Mathias Dam Andersen.

Hun hedder Ellen og er 27. De to har været kærester et par måneder.

Mathias Dam Andersen har stadig en smule kontakt med pigerne fra 'Landmand søger kærlighed', men det er ikke blevet til meget mere end et par beskeder her og der.

Han og daten Laura så ellers en hel del til hinanden efter den romantiske weekend, men forholdet gled hurtigt ud og endte med at blive et venskab.

Kærligheden holdt ikke for modent par

For sæsonens alderspræsident Jack Rasmussen endte 'Landmand søger kærlighed' ikke ud med den store kærlighed.

Jack Rasmussen er stadig single efter 'Landmand søger kærlighed'

Den 55-årige landmand var på romantisk weekend med Bente, og den var fuld af romantik. Og da Lene Beier vendte tilbage for et gensyn, var de to da også stadig sammen.

Men siden da er følelserne forsvundet mellem parret, og landmanden er stadig single.

Jeg søger stadig

Jack Rasmussen

Jack Rasmussen fortæller i dag, at selvom 'Landmand søger kærlighed' ikke gav ham en kæreste, har programmet alligevel båret meget godt med sig.

Landmanden har nemlig fået et helt nyt socialt liv. Han har i dag fået et stort netværk gennem folk, der har kontaktet ham på Facebook.

- Jeg får besøg af mange og skriver med mange, siger Jack Rasmussen. Ifølge ham er den rette dog ikke dukket op endnu.

- Jeg søger stadig, siger landmanden.

Forholdet brast, da hverdagen satte ind

Da seerne tog afsked med Martin Rathkjen i 'Landmand søger kærlighed', sås han stadig med 26-årige Mila. På trods af at Mila bor i København, havde de to mødtes flere gange siden den romantiske weekend i Aarhus. Martin Rathkjen havde endda også mødt Milas far.

Martin Rathkjens forhold til Mila gik i stykker et par uger efter programmet sluttede.

Desværre holdt forholdet dog ikke. Da hverdagen meldte sig, brændte gnisten ud, siger den 25-årige landmand i dag.

Da vi lærte hinanden bedre at kende, fandt vi ud af, at vi faktisk ikke passede sammen

Martin Rathkjen

- Det gik i vasken efter et par uger. Vi gav det klart en chance, men da vi lærte hinanden bedre at kende, fandt vi ud af, at vi faktisk ikke passede sammen, forklarer Martin Rathkjen.

Selvom de to var blevet glade for hinanden under optagelserne til programmet, var det ifølge Martin Rathkjen noget andet, da kameraerne blev slukket.

- Når kameraerne er tændt, går det hele meget stærkt. Det var først da optagelserne sluttede, at vi for alvor lærte hinanden at kende, siger Martin Rathkjen.

Selv om forholdet til Mila brast, har Martin Rathkjen dog fået meget andet ud af at være med i 'Landmand søger kærlighed'.

- Jeg har lagt rigtig meget af min generthed på hylden, efter jeg har været med i programmet og mødt så mange mennesker, siger Martin Rathkjen.

- Oplevelsen har givet mig et venligt skub, som jeg nok havde brug for.

Martin Rathkjen er stadig single i dag og er heller ikke på Tinder eller andre datingsider.

Niels Skov Pedersen: - Jeg har fået nye værktøjer

For 47-årige Niels Skov Pedersen endte 'Landmand søger kærlighed' ikke med et parforhold.

Niels Skov Pedersen fandt ikke kærligheden i 'Landmand søger kærlighed'.

Den romantiske weekend tilbragte han med 51-årige Lisbeth i København, men forelskelsen udeblev. De to taler stadig sammen, dog kun som venner. Niels Skov Pedersen er nemlig stadig single efter programmet.

Han har fået tilbud fra kvinder via Facebook og har været på enkelte dates siden programmet. Dog er det ikke blevet til noget seriøst, og lige for tiden er der ingen inde i billedet.

På det personlige plan har Niels Skov Pedersen lært meget af at være med i 'Landmand søger Kærlighed'.

- Jeg har fået en masse gode, nye værktøjer. Nu skal jeg lære at bruge dem og turde at bruge dem, siger han.

Ung landmand får masser af tilbud

I sæsonafslutningen på 'Landmand søger kærlighed' fortalte 36-årige Martin Danielsen, at der var opstået romantik mellem ham og Kristinna, som han var på romantisk weekend med. De to havde ses flere gange i ugerne efter programmet var slut.

Martin Danielsen får masser af tilbud fra kvinder på de sociale medier

Dog var det løbet ud i sandet for de to efter et par uger. For Martin Danielsen skal kærligheden nemlig være der "200 procent" før, det gælder. Og det var den ikke.

Folk skriver, jeg har de sødeste øjne og det dejligste smil

Martin Danielsen

Martin Danielsen fortæller i dag, at han stadig er single. Men det er ikke fordi, interessen ikke er der.

- Jeg får ufatteligt mange tilbud. Flere end jeg kan overkomme, griner Martin Danielsen.

Han har fået over 200 beskeder på Facebook efter sin medvirken i programmet.

- Det er de sødeste beskeder. Folk skriver, jeg har de sødeste øjne og det dejligste smil, og at de gerne vil drikke en kop kaffe eller en øl med mig.

- Det er meget overvældende og meget smigrende, siger Martin Danielsen.

Landmanden har datet nogle stykker efter programmet. Blandt andet blev han sat op på en date med en venindes veninde. De to så hinanden noget tid, inden de indså, det ikke skulle være dem.

Martin Danielsen har stadig kontakt til alle kvinderne, han mødte i 'Landmand søger kærlighed'. De skriver sammen og ses af og til, dog kun som venner.

Ser en ny pige

25-årige Nicolaj Brunt Nielsen fra Holstebro fik ikke en kæreste ud af at være med i ’Landmand søger kærlighed’.

Nicolaj Brunt Nielsen har mødt en ny pige siden 'Landmand søger kærlighed'

Det på trods af, at landmanden havde en vellykket romantisk weekend med 20-årige Mai. Efter en ferie væk fra hinanden mærkede Nicolaj dog, at han ikke havde følelser nok for hende.

- Jeg savnede hende ikke, som jeg synes, man skal, når man lige har mødt hinanden og burde være forelsket, sagde han til Lene Beier i sæsonfinalen.

Her fortalte Nicolaj også, at han måske valgte forkert, da han sendte 22-årige Helle hjem i stedet for Mai. Og landmanden har da også haft kontakt med Helle siden kameraerne slukkede.

Blandt andet mødtes de, fordi Helle havde glemt sin jakke på hans gård.

Jeg synes selv, at jeg har været meget tålmodig med Helle, men nu kan jeg ikke mere.

Nicolaj Brunt Nielsen

Her faldt snakken på de to, men ifølge Nicolaj fik han det samme uklare svar, som Helle gav ham, kørt før han skulle vælge, hvem der skulle med på romantisk weekend.

Nicolaj Brunt Nielsen fra ?Landmand søger kærlighed? blev afvist kort før sin endelige beslutning

Sådan blev det ved i et par måneder, og nu har landmanden besluttet sig for at komme videre. Også selvom Helle på det sidste har taget mere initiativ.

- Det er for sent for mig. Jeg synes selv, at jeg har været meget tålmodig med Helle, men nu kan jeg ikke mere. Jeg har prøvet så mange gange, og jeg er blevet afvist gang på gang, siger han.

'Landmand søger kærlighed' har dog alligevel hjulpet Nicolaj Brunt Nielsen til at møde en ny pige i byen. Blandt andet fordi han har fået mere selvtillid og er blevet langt mere åben, end han var.

De faldt i snak, fordi hun havde set ham i programmet og spurgte, om han havde fået en kæreste. De har de set hinanden nogle gange siden.

- Det går faktisk meget godt. Jeg håber meget, at det kan blive til noget seriøst med hende, som jeg ser nu, siger Nicolaj Brunt Nielsen.