Vild med dans

Danser koksede efter venindes overraskende exit: - Det har været enormt hårdt for hende også

- Jeg har haft meget i mit hoved de her dage, lyder det fra Mille Funk, der fredag aften missede et trin i sin dans med Mikkel Kessler.

Det plejer ikke at være de professionelle dansere, der laver fejl, når de går på gulvet i 'Vild med dans'.

Men det var tilfældet fredag aften, da Mille Funk dansede sin cha-cha-cha med bokseren Mikkel Kessler.

Under dansen gik Mille Funk den forkerte vej, og det hylede hendes dansepartner ud af den. Så meget, at hun måtte tage fat i ham og hjælpe ham på ret kurs igen.

Og der var en særlig grund til, at hun lavede et sjældent koks.

For rullende kamera fortalte danseren, at hun var påvirket af de seneste dage, hvor hun har haft særlig meget i hovedet på grund af Umut Sakaryas exit fra 'Vild med dans'.

Hårdt, at det hele sluttede så brat

Kokken dansede nemlig med Mille Funks bedste veninde, danseren Jenna Bagge.

- Det er ikke for at komme med en undskyldning. Men i aften er min veninde Jenna her ikke. Og jeg tror bare, der er sket meget oppe i mit hoved de sidste par dage. Det har været helt kulret, sagde hun.

- Så sker sådan noget bare en gang i mellem, uddybede hun efter programmet.

Efter dansen tog Mille Funk skylden for parrets koks på gulvet.

Umut Sakaryas beslutning om at trække sig overraskede både Mikkel Kessler og Mille Funk, og siden det kom frem, har danseren tænkt meget på sin veninde.

- Jenna er jo en af mine tætteste, hvis ikke min tætteste veninde. Og jeg ved bare, at det også har været enormt hårdt for hende, at det hele er sluttet så brat, siger hun og fortsætter.

- Man har brugt de sidste to-tre måneder af sit liv på noget, og så slutter det bare fra den ene dag til den anden. Det ved jeg, at hun synes er hårdt, og jeg savnede hende i det her.

Havde ønsket sig en anden slutning

Nyheden ramte offentligheden torsdag, og Mille Funk brugte aftenen sammen med Jenna Bagge. Hun fortæller, at det betød meget for den professionelle danser at være med i 'Vild med dans'.

- Jeg tror ikke, hun havde ønsket, det skulle slutte på den her måde. Det er der jo ikke nogen, der havde, siger danseren.

Både hun og dansepartneren Mikkel Kessler lagde heller ikke skjul på, at de savnede Umut Sakarya og Jenna Bagge under fredagens show.

- Det kunne mærkes, at vi manglede et par. Der er ingen tvivl om, at de kom med et helt særligt humør og en hel særlig danseglæde. Så der har været lidt mere stille, end der normalt har været, fortalte Mille Funk efter showet.

- Vi er jo et team, og det er så underligt, at vi nu er så få - og at der ikke var en sjov og råbende Umut, lød det fra Mikkel Kessler.

Se eller gense 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.