Landmand søger kærlighed

Tv-landmand får kvinders opmærksomhed efter numseklap: - De vil have billeder med mig

Jack Rasmussen har vundet masser af opmærksomhed på sin medvirken i 'Landmand søger kærlighed'. Men den store forelskelse lader vente på sig.

Et insisterende blik fra de blanke øjne, en udtalt jysk dialekt og en lummer latter. Sådan er der efterhånden mange, der kender Jack Rasmussen fra 'Landmand søger kærlighed'.

Underholdningsprogrammer som ’Dybvaaaaad!’ og ’Natholdet’ har flittigt brugt klip med Jack Rasmussen, hvor han på sin egen måde omgås kvinderne på gården i Sønderjylland.

Komikeren Tobias Dybvad harcelerer over, at Jack Rasmussen ikke kan lade være med at klappe de kvinder, han har inviteret hjem på sin gård, i numsen. Redaktionen på ’Dybvaaaaad!’ har moret sig med at pifte klippet op med temamusikken fra tv-succeserne ’Venner' og ’Beverly Hills 90210’.

Jack Rasmussen har fulgt den stigende interesse på de sociale medier tæt. Alligevel er det kommet bag på ham, at klippet på nuværende tidspunkt er blevet set over 200.000 gange blot på TV 2s forskellige Facebook-kanaler.

- Nu har jeg det faktisk fint med det, men jeg skulle lige vænne mig til opmærksomheden i starten. Jeg har pludselig fans over hele landet og bliver dagligt hevet til side af kvinder, der vil have billeder med mig, fortæller Jack Rasmussen.

Selvom Tobias Dybvad gik hårdt til landmanden, har Jack ikke noget problem med, at folk morer sig over hans opførsel. Ifølge ham skete det nemlig på en kærlig facon, uden at det blev ondskabsfuldt.

Jack Rasmussen klapper Bente Alling bagi, mens hun arbejder på gården.

Landmanden fra Haderslev er ikke i tvivl om, hvorfor han er blevet populær på nettet.

- Jeg er jo ikke som de fleste andre. Folk synes, jeg er en ener. Jeg underholder og giver dem noget at grine af. Det er en kontrast til al den krig og ødelæggelse, der ellers bliver vist i tv, siger Jack Rasmussen.

Jack Rasmussens medvirken i ’Landmand søger kærlighed’ har skabt en masse interesse om hans person. Men jagten på kærligheden er ikke blevet indfriet.

Kærligheden brast

Efter et romantisk ophold på det smukke Holckenhavn Slot fremstod alt rosenrødt for Jack Rasmussen og hans date, Bente Alling. De kyssede og grinede på tur i den store slotshave. Samtidig delte de to interesser og snakkede allerede glædeligt om deres fælles planer for fremtiden.

Virkeligheden blev dog noget andet for parret.

Efter kameraerne slukkede, tog de hvert til sit for at tage hele oplevelsen ind og tænke over fremtiden. Jack Rasmussen beskriver, at følelserne havde været på det absolut højeste, da de overnattede på slottet. Det gik dog alt for stærkt.

- Jeg følte, at jeg pludselig mistede kontrollen over mit eget liv. Jeg har jo i mange år været styret af alkohol, så jeg brug for en vis frihed. Jeg kunne mærke, at min frihed hang i en tynd tråd, beskriver han.

Jack og de tre kvinder, han inviterede hjem på sin gård. Det er Bente længst ude til højre.

Samtidig havde Bente Alling også ytret over for Jack, at de følelser, hun tidligere havde haft for ham, var forduftet.

- Da hun fortalte mig det, så tog jeg hende på ordet og sluttede det dér, forklarer Jack Rasmussen.

Jack Rasmussen holder stadig meget af Bente Alling, og de holder kontakten ved lige på sms. Men mere er der ikke i det, forsikrer han.

Landmanden har længe haft svært ved at acceptere sig selv efter sit mangeårige alkoholmisbrug. Men hans medvirken i tv-programmet har givet ham selvtillid og lyst til at fortsætte jagten på kærligheden.

- Jeg har tidligere tvivlet på mig selv. Nu ved jeg, folk kan lide mig som den, jeg er, fortæller Jack Rasmussen.