Landmand søger kærlighed

Landmand såret over uventet udmelding: - Hvorfor sagde hun det ikke noget før?

Landmand Nicolaj Brunt Nielsen fik en overraskende besked kort før, han skulle træffe den endelige beslutning i ’Landmand søger kærlighed’.

- Lene, kan du ikke fortælle mig, hvorfor kvinder skal være så besværlige?

Sådan lød det fra en tydeligt frustreret og såret Nicolaj Brunt Nielsen til vært Lene Beier i aftenens afsnit af ’Landmand søger kærlighed’.

Den 25-årige landmand fra Holstebro var netop blevet hevet til side af 22-årige Helle Nyrup, kort før han skulle træffe sin endelige beslutning om, hvem han ville have med på romantisk weekend.

Her fortalte Helle, at hun rent følelsesmæssigt ikke var, hvor hun gerne ville være. Og det ville hun have, han skulle tage med i sine overvejelser, når beslutningen skulle træffes.

- Jeg har brug for at mærke efter, om der kommer nogle følelser, sagde Helle og forklarede, at hun var ”mega forvirret”.

Helle Nyrup trækker i land overfor Nicolaj Brunt Nielsen, kort før han skal træffe sin endelige beslutning i ’Landmand søger kærlighed’.

Forvirret var Nicolaj Brunt Nielsen også. Han var klar til at træffe sin beslutning og tolkede Helles besked som en klar afvisning.

Og det var noget, der i den grad kom bag på landmanden.

- Jeg tænkte: "Hvorfor har hun ikke sagt det noget før?" Jeg var jo nået at blive glad for hende, siger Nicolaj Brunt Nielsen i dag til TV 2.

- Og så tænkte jeg: "Skal man prøve alligevel, eller skal man ikke?” Men det er jo op ad bakke.

Nicolaj Brunt Nielsen valgte ikke at prøve alligevel. Det var 20-årige Mai, der blev inviteret med på romantisk weekend.

Var bange for at misse kærligheden

Helle Nyrup fortæller til TV 2, at hun egentlig slet ikke havde planlagt at tage snakken, lige inden landmanden skulle træffe sin beslutning. Men da hun sad i situationen, var hun nødt til at lytte til sin mavefornemmelse.

Jeg vidste jo ikke, om jeg lige havde misset kærligheden, fordi jeg var forvirret

Helle Nyrup

- Han stod jo og skulle træffe et valg. Jeg har haft følelser for ham hele vejen igennem, men lige der blev det simpelthen for meget, forklarer Helle Nyrup.

Derfor var hun nødt til at fortælle Nicolaj Brunt Nielsen, hvordan hun havde det. Også selvom hun selv blev ked af det.

- Jeg kan godt forstå, hvis han blev overrasket, siger Helle Nyrup.

Selvom hun var lettet, da hun fik det sagt, var det ikke den eneste følelse, hun sad tilbage med bagefter.

- Jeg blev også ked af det, for jeg vidste jo ikke, om jeg lige havde misset kærligheden, fordi jeg var forvirret, forklarer Helle Nyrup, der stadig er single efter programmet.

Afvisningen gjorde ondt

Afvisningen fra Helle Nyrup sad dog fortsat i landmanden, som var forvirret over hendes beslutning.

- Jeg følte, at hun hele vejen igennem havde vist, at hun var meget interesseret. Og lige pludselig sagde hun noget andet, forklarer Nicolaj Brunt Nielsen.

- Jeg syntes ikke, det gav mening.

Den 25-årige landmand blev overasket og såret over Helles besked.

Afvisningen gjorde ekstra ondt, fordi den kom som en overraskelse for Nicolaj Brunt Nielsen. Han har generelt svært ved at håndtere afvisninger.

Det gælder både, når det går ud over ham selv, og når han skal afvise andre.

Netop det har han skullet gentagne gange i ’Landmand søger kærlighed’, hvor landmændene løbende skal skære kvinderne fra.

- Når man pludselig står og skal afvise andre og gøre en anden ked af det. Det er jeg bare ikke god til, siger Nicolaj Brunt Nielsen.

- Det plejer altid at være mig, der bliver afvist, fortsætter han.

Jeg vidste egentlig ikke, jeg var så følsom

Nicolaj Brunt Nielsen

Dejligt at vise følelser

Da Nicolaj Brunt Nielsen efter Helles afvisning gav slip på sine følelser over for Lene Beier, var det ikke første gang i programmet.

’Landmand søger kærlighed’ har flere gange fået tårene frem hos den unge landmand, der ellers normalt ville beskrive sig selv som ”lukket”.

- Jeg vidste egentlig ikke, jeg var så følsom, siger Nicolaj Brunt Nielsen og forklarer, at han altid har haft svært ved at åbne sig og aldrig har sagt så meget.

- Men nu har jeg været tvunget til det. Og det er jo sådan set dejligt, siger han.

Nicolaj Brunt Nielsen har også fået mange positive beskeder fra folk på Facebook, som roser ham for at være en mand, der tør vise følelser. Han har ikke modtaget nogen negative tilbagemeldinger, men hvis de skulle komme, ved landmanden godt, hvad han ville svare.

- Så vil jeg da sige til dem, at de selv kan prøve at stille sig op på landsdækkende tv og tale om kærlighed og se, hvordan de klarer det.

Følg Nicolaj og de andre landmænd i ’Landmand søger kærlighed’ tirsdag klokken 20 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.