Vild med dans

Skuespillers dans gjorde dommer 'varm': - Jeg blev lidt paf

Marianne Eihilts kommentar til Christopher Læssø fik dommerbordet og hele 'Vild med dans'-studiet til at bryde ud i grin.

- Nu skal du passe på, for jeg er varm!

Ordene faldt fra dommer Marianne Eihilt under fredagens 'Vild med dans'. Skuespiller Christopher Læssø havde netop danset cha-cha-cha, og dommerne var fulde af rosende ord til skuespilleren og hans partner, Karina Frimodt.

Marianne havde netop rost Christopher Læssø for at være den slags dominerende mand, man gerne vil danse sammen med. Da skuespilleren kvitterede med et "så kom", faldt replikken fra dommeren om, at hun var "varm".

På trods af at de andre dommere også havde været fulde af rosende ord til Christopher og Karina, vakte Marianne Eihilts kommentar opsigt i studiet.

Kommentaren fik Jens Werner til at udbryde "hvad siger du?", mens både vært Christiane Schaumburg-Müller, danserne og de andre dommere brød ud i grin.

Dommer Marianne Eihilt blev "varm" af Christopher Læssøs cha-cha-cha i fredagens 'Vild med dans'. Dommeren forklarer her, hvad hun mente med den misforståede kommentar. Video: Laura Byager Rabøl

Ifølge Marianne Eihilt blev hendes formulering dog godt og grundigt misforstået.

- Det, jeg mente, var, at jeg var varmet op. Jeg har stået på det gulv før, så jeg er varm til at kunne danse, forklarer Marianne Eihilt grinende.

- Det blev lavet til en helt anden tankegang, end jeg lige havde planlagt.

Overrasket skuespiller

Christopher Læssø var da også overrasket over Marianne Eihilts kommentar om, at hun var "varm".

- Jeg tænkte "hvad sagde du?", sagde skuespilleren og grinede.

- Jeg blev sgu lidt paf!

Dommerne havde netop belønnet parret med 28 point for deres cha-cha-cha.

Se Christopher og Karina i deres sjette dans i Vild med dans 2019 Video: Line Schou Jensen

Det er ikke første gang i denne sæson, at den 34-årige skuespiller får en helt særlig reaktion fra dommerne. Sidste fredag fik han et stort kram af Jens Werner efter sin vals, der gjorde dommeren rørt.

Christopher Læssø håber selv, at de reaktioner fra dommerne kommer, fordi de kan se, at han knokler med dansen uge efter uge.

- Jeg tror, dommerne kan se, at jeg arbejder for sagen, forklarede skuespilleren

'Lidt pinligt'

Marianne Eihilit forklarer, at hun synes, kommentaren var 'lidt pinlig', men at spontaniteten blandt dommerne også er med til at gøre programmet underholdende.

- Det er jo det, der gør det sjovt, frit og afslappende, forklarer Marianne Eihilt.

- Det vigtigste er, at det er naturligt, og at vi ikke planlægger og tænker, "nu skal jeg sige dét på dén måde". Så bliver det kunstigt.

Ifølge Marianne Eihilt prøver hun og dommerkollegerne hver uge at være så naturlige som muligt, når de giver kommentarer til danserne.

Dommeren understreger, at selvom ordene af og til kommer skævt ud, er de altid kun ment som professionel ros.

- Det er altså ikke fordi, jeg er ude i at flirte - jeg har en rigtig dejlig kæreste, griner Marianne Eihilt.

Du kan se eller gense 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.