Vild med dans

Nybagt far rørt til tårer: - I dag er jeg én stor følebøf

Jakob Fauerby var ikke forberedt på, at dommeren ville nævne hans nyfødte datter.

Der var ikke gået mange timer, fra skuespiller Jakob Fauerby havde sin nyfødte datter i armene, til han stod foran dommerbordet i 'Vild med dans'.

Og her gjorde dommeren Nikolaj Hübbe det svært for den nybagte far at holde tårerne tilbage.

Efter Jakob Fauerbys slowfox med dansepartneren Silas Holst, fik dommeren ordet og talte om parrets dans som en historie om kærlighed mellem to mænd.

- I gamle dage var det forbudt frugt. Men det var jo dengang. Det kan man jo heldigvis nu om dage, gudskelov, sagde dommeren og fortsatte:

- Og jeg ved, at du i dag, Jakob, er blevet far. Hvor er det fantastisk. Jeg er nødt til at sige kæmpe, kæmpe tillykke til dig. Det er kun et par timer siden. Og du må undskylde, at jeg blander det ind i det her program, sagde Nikolaj Hübbe.

- Men jeg synes, du lavede en fabolous slow fox father dance.

Jakob Fauerby blev rørt af Hübbes ord.

Havde ikke regnet med det

Med det samme skuespilleren hørte de ord, mærkede han tårerne presse sig på.

- Jeg havde ikke regnet med, at vi skulle snakke om det. Følelserne ligger lige under overfladen, og bare det, at nogen sagde det højt, fik dem frem, sagde Jakob Fauerby efter showet.

- I dag er jeg én stor følebøf, tilføjede han.

Nu er der bare den her lille pige i verden, som allerede er stærk og smuk. Det er jo helt vildt

Jakob Fauerby

Det viste sig også, da Jakob Fauerby og Silas Holst kom ud til Sarah Grünewald efter deres dans. Her var skuespilleren næsten tom for ord, da hun spurgte, hvordan det føltes lige at være blevet far og samtidig stå midt i 'Vild med dans'.

- Det kan jeg ikke forklare, sagde han, hvorefter hun svarede:

- Det kan jeg edersparkeme godt forstå. Det er den vildeste rock'n roll-dag for dig. Tillykke! Du må gerne græde. Det er okay.

- Den største dag i mit liv

Da skuespilleren havde fået sine 28 point af dommerne, ventede endnu en overraskelse til den nybagte far.

For rullende kamera fandt de to 'Vild med dans'-værter en kage frem til ham. Og selvfølgelig havde den lyserød glasur på toppen.

Og skuespilleren synes, overraskelsen var dejlig.

- Den skal med. Vi er nogle, der kommer til at spise den på Hvidovre Hospital, sagde han, inden han satte kursen mod sin lille familie.

Efter dansen delte skuespilleren et billede af sin slowfox på Instagram. Her takkede han sin partner for dansen og sluttede af med ordene.

- Den største dag i mit liv!

Inden showet satte den stolte far disse ord på oplevelsen:

- Jeg kan slet ikke beskrive, hvordan jeg har det. Jeg er mere end glad. Nu er der bare den her lille pige i verden, som allerede er stærk og smuk. Det er jo helt vildt. Jeg tror, alle forældre siger det, men hun er virkelig smuk.

Se eller gense 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.