Publikumsfavorit blev revset af dommer - deres robot-show var ikke "levende" nok

Danserne Malthe og Ibrahim ved ikke, om de vil rette sig efter dommer Signe Lindkvists kritik, når de skal optræde i 'Danmark har talent'-finalen.

Foran en propfyldt sal og fire spændte dommere leverede danseduoen Malthe og Ibrahim, som er kendt for deres 'robot-dansestil', en mekanisk koreografi, hvor de spillede dukke og dukkefører.

Halvvejs i deres show blev de dog afbrudt af en høj lyd, der indikerede, at en af dommere havde trykket på sin 'buzzer' - den røde knap, der er et udtryk for, at dommeren ønsker den optrædende skal stoppe sit sceneshow med det samme. Det var Signe Lindkvist, der havde brugt sin røde knap.

- Jeg elskede jeres organiske og levende audition. Men som dukker mistede I det, som jeg godt kunne lide første gang. Derfor 'buzzede' jeg, forklarede Signe Lindkvist.

Se duoens audition, som Signe Lindkvist synes var bedre, her:

De to dansere blev dog mødt af stående ovationer og tilråb fra hele salen efter showet. De var bestemt ikke enige i Signe Lindkvists ord.

En billet direkte i finalen

De tre resterende dommere kunne heller ikke forstå kritikken.

- Jeg tror ikke, jeg har set noget ligende. I er ultra-talentfulde. Det var en super oplevelse, hvor alt sad lige i skabet, udtalte Peter Frödin.

Og tv-seerne kvitterede da også med at stemme de to dansere direkte i finalen af 'Danmark har talent' foran komikeren Jes Busk og dragqueen Mizz Privileze, som havde fået næst- og tredjeflest stemmer.

Det var op til dommerpanelet at vurdere, hvem der skulle have den anden billet til finalen. Her trak Mizz Privileze det længste strå, da hun fik tre ud af fire dommerstemmer. Mizz Privileze overbeviste dommerne med et dragshow med mange politiske budskaber.

Under dansen hørte Malthe og Ibrahim slet ikke 'buzzeren'. Derfor var de meget overraskede, da det gik op for dem, at der var trykket på den.

Hvorvidt de vil ændre noget for at imødekomme Signe Lindkvists kritik, ved de dog ikke.

- Det er jo fair nok, at det ikke lige var hende, sagde Ibrahim Madsen efter showet.

- Hun kunne bare ikke lide karakterene. Men hun er jo bare en af dommerne, så hvorvidt vi skal ændre vores plan efter hendes holdning alene, det ved jeg ikke, sagde Malthe Ørsted Buch-Hansen.

De tror dog, at de vil tage hjem og gense deres audition med dommerkommentarerne, så de er sikre på, at de har fået det hele med, inden de skal i finalen i 'Danmark har talent' den 23. november.

Se 'Danmark har talent' på TV 2 Play.