Vild med dans

Tv-værtens klap sprang af for rullende kamera: - Det er, hvad der kan ske

Sarah Grünewald havde svært ved at holde masken efter det komiske øjeblik.

'Vild med dans' var i fuld gang, og tv-vært Sarah Grünewald var midt i et interview med sangerinden Coco O. og hendes dansepartner Morten Kjeldgaard.

De havde netop danset deres samba, og alt gik lige efter planen. Men pludselig skete noget uventet.

- Hov, der sprang min klap, udbrød Sarah Grünewald og begyndte at grine. Det samme gjorde alle andre omkring hende.

Tv-værten havde en glitrende klap for venstre øje under programmet, fordi hun op til showet havde kæmpet med tre bygkorn, som ikke nåede at gå væk. Men elastikken holdt ikke.

Derfor måtte hun klare sig igennem de efterfølgende minutter af 'Vild med dans' uden klappen, men med et rigtig stort smil på læben.

- Den er sat på med en elastik, den her frække satan. Den smældede mig bare lidt i øjet også, hvilket gjorde ret ondt. Men det er, hvad der kan ske, ikke? lød det fra værten efter showet.

- Det værste for mig er jo, at når man laver live-fjernsyn, så skal man bare videre i teksten, og så må man jo ikke grine. Men det er lidt svært, når der er en elastik, der lige er sprunget ved venstre øje, som er ret betændt, og man står midt i et interview, man egentlig bare gerne vil lave færdigt, fortsatte hun.

Havde det ikke godt uden klap

Sarah Grünewald klarede sig dog igennem med rappe replikker og jokede med sin medvært Christiane Schaumburg Müller.

- Klappen gik ned, som man siger, lød det blandt andet fra værten, som holdt klappen op for øjet flere gange og til sidst vendte venstre side med det betændte øje væk fra kameraet.

- Det var irriterende, den røg af, og jeg ville gerne beholde den på. Det var derfor, jeg holdt den op, forklarede værten grinende.

- Jeg kunne jo godt lave fjernsyn uden, men gjorde jeg det, ville mit øje og mit ansigt forsvinde helt. Så jeg havde det ikke godt med at stå foran kameraet uden klappen. Og derfor ville jeg bare ikke vise, hvor betændt det er, sagde hun.

Så snart Sarah Grünewald kom ud af billedet, kom tre sypiger løbende med nål og tråd og syede klappen sammen igen. Og så gennemførte værten resten af aftenen uden problemer.

Så snart værten kom ud af billedet, syede tre sypiger elastikken fast igen.

Bygkorn blev til Madonna-hyldest

Den glitrende klap for øjet var blevet løsningen efter et par dage, hvor tv-værten har været lidt i panik, fordi bygkornene dukkede op bare to dage før fredagens store show.

- Jeg har døjet med det her hele mit liv, og jeg tænkte, at de hurtigt ville gå væk. Men fordi det var tre på samme øje, har det været lidt svært at få bugt med, siger hun.

Derfor måtte tv-værten torsdag morgen facetime med programmets redaktører, sin stylist og makeup-artist, som hurtigt fandt på den alternative styling.

Dog passede klappen faktisk ganske godt ind i fredagens 'Vild med dans', hvor musikken hyldede stærke kvinder. Et par dansede til et nummer af Madonna, som den seneste tid har gjort det til sit varemærke at bære klap for øjet.

Det skete blandt andet, da verdensstjernen optrådte til Eurovision Song Contest tidligere på året.

- Så fik jeg mulighed for at hylde Madonna, sagde Sarah Grünewald under showet.

Gense 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.