Vild med dans

Derfor havde 'Vild med dans'-vært klap for øjet

Sarah Grünewald hyldede Madonna med sin glitrende klap for øjet.  Henrik Ohsten / TV 2

- Jeg synes ikke, det er fedt, men det er enormt godt løst, lød det fra Sarah Grünewald, der var udfordret under fredagens 'Vild med dans'.

Da 'Vild med dans'-vært Sarah Grünewald bød velkommen til fredagens show, skete det med en glitrende klap for øjet.

Det var løsningen efter en uge, hvor tv-værten har været lidt i panik, fordi hun onsdag fik tre bygkorn på det samme øje.

- Jeg har døjet med det her hele mit liv, og jeg tænkte, at de hurtigt ville gå væk. Men fordi det var tre på samme øje, har det været lidt svært at få bugt med, sagde hun og fortsatte:

- Faktisk er det ikke så slemt i dag, som det var i går, men jeg kunne ikke få lagt makeup på øjet. Det sved simpelthen for meget. Og fordi jeg også har rigtig meget arbejde i næste uge, tør vi ikke risikere, at jeg får et kæmpe sæbeøje.

Sarah Grünewald før fredagens show.

- Den klarer vi

Derfor måtte tv-værten torsdag morgen facetime med programmets redaktører, sin stylist og makeup-artist. Og da hun fik makeup-artist Nina Larsen i røret, fik hun meldingen.

- Grünern, den ordner vi. Det er fint. Jeg laver en klap til dig med en masse sten på.

De ord betød meget for Sarah Grünewald.

- Når man har en vært, der lige pludselig er ret meget i panik over et øje, så er det fedeste i hele verden jo at mærke, at jeg har et hold, som siger: "Ved du hvad Sarah, vi klarer den".

Sarah Grünewald tidligere på ugen.

Sarah Grünewald lagde dog ikke skjul på, at hun helst ville have været klappen foruden.

- Jeg synes ikke, det er fedt, men det er enormt godt løst, sagde hun.

Dog forudså værten forud for showet, at klappen kunne give lidt udfordringer.

Både fordi den gjorde det sværere at læse fra teleprompteren, og fordi hun ikke kunne se, hvem der stod til venstre for hende.

- Og det er der, jeg har parrene, når jeg skal tale med dem. Men det skal nok gå. Så har jeg også prøvet det, grinede hun.

Hyldest til Madonna

Dog passede klappen faktisk ganske godt ind i fredagens 'Vild med dans', hvor musikken hyldede stærke kvinder. Et par skulle danse til et nummer af Madonna, som den seneste tid har gjort det til sit varemærke at bære klap for øjet.

Det skete blandt andet, da hun optrådte til Eurovision Song Contest tidligere på året.

Så da makeup-artisten Nina Larsen fik opkaldet fra tv-værten, tænkte hun hurtigt, at det var oplagt at lave en reference til verdensstjernen.

- Så jeg synes faktisk godt, at jeg kan stå inde for det, når det endelig skal være, lød det fra Nina Larsen.

Se 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2 eller TV 2 PLAY.