Tvillinger blev kendt fra 'X Factor' - nu er de tilbage i nyt program

Duoen Engle For Evigt stiller op med deres egen sang denne gang.

De blev kendt i hele Danmark, efter de stillede sig op i første sæson af 'X Factor' og sang synkront i matchende tøj.

Og her over ti år senere er tvillingerne René og Mikael Amdi Hansen endnu en gang at finde på skærmen - denne gang i TV 2-programmet 'Danmark har talent'.

- Vi tænkte, at vi ville prøve lykken. Hvis vi går videre, er det hamrende godt, men falder vi af hesten, er det bare op igen, siger René Amdi Hansen, der sammen med sin bror, Mikael Amdi Hansen, danner duoen Engle For Evigt.

- Jeg dirrer, venner

Med ansigterne vendt mod hinanden imponerede de særligt dommeren Thomas Blachman med deres sang under auditionen til 'X Factor' 2008. (Se den i videoen nedenfor.)

Han mente, at brødrene kunne noget helt særligt.

- Jeg dirrer, venner. Så mange følelser er der i det, I kommer med. Det er så fedt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg er dybt rørt af det, I gør, sagde han til de dengang 19-årige tvillinger ifølge DR.

Selvom de ikke kom videre til liveshows, har de nu 30-årige tvillinger fortsat brugt en stor del af deres liv på musik. Og de har både optrådt og medvirket i flere programmer. Herunder et comeback i 'X Factor' med deres søster.

Stadig nervøse

Efter de første gang stillede sig op som 19-årige, er der sket meget. René og Mikael begyndte efterfølgende at fokusere på at lave deres egen musik og har udvidet, så de udover at synge også spiller instrumenter, når de optræder.

Men selvom de efterhånden har stået på en scene flere gange, er det endnu ikke blevet hverdag for brødrene.

- Man er altid nervøs, når man har været væk fra scenen et stykke tid, man har altid sommerfugle i maven, siger René Amdi Hansen.

Vil leve af musikken

Brødrene, der begge er udviklingshæmmede og har adhd, henholdsvis arbejder og går i skole. Men de understreger begge, at musikken er det vigtigste for dem.

Derfor håber de også, at det kan hjælpe dem tættere på drømmen om at leve af musikken, når de endnu en gang toner frem i et musikprogram.

- Musikken er ikke noget, man giver slip på, det løber i årerne, siger René Amdi Hansen.

Se de første auditions på TV 2 PLAY allerede nu.