Tv-dommer pludselig hypnotiseret i talentshow: - Det var den vildeste oplevelse

Signe Lindkvist mistede kontrollen med sin krop foran publikum og seerne i 'Danmark har talent'.

Kan du forestille dig, at din krop bliver overtaget, så du ikke selv kan styre, om du griner uhæmmet eller om du pludselig falder i søvn?

Det var præcis det, der skete, da Lasse Kvist og Mikkel Gundersen, der går under navnet 'Hjernehviskerne', hypnotiserede den nye dommer Signe Lindkvist i første afsnit af ’Danmark har talent’.

De to mænd, som underholder med tankelæsning og hypnose, udførte et simpelt eksperiment med publikum for at teste, hvem der var mest modtagelig og kunne medvirke i deres optræden. Men pludselig var dommeren Signe Lindkvist selv i centrum og i hypnose - ude af stand til at fjerne sine fingre fra sin egen næse.

Det overraskede bestemt ikke den nye kvinde i dommerpanelet, at hun reagerede.

- Jeg er faktisk blevet hypnotiseret én gang tidligere for nogle år tilbage. Dengang fortalte hypnotisøren, at jeg var den nemmeste, han nogensinde havde hypnotiseret, fortæller hun.

Ser sig selv udefra

Senere i talentshowet blev Signe Lindkvist igen hypnotiseret sammen med to personer fra publikum, der også reagerede på den første test. Hun beskriver det selv som 'den vildeste oplevelse'.

- Jeg oplever, at jeg ser mig selv udefra. Jeg hører alt og ser alt. Men jeg registrerer også, at jeg ikke selv har kontrol over min krop, siger forklarer hun og understreger, at det på intet tidspunkt var ubehageligt at blive hypnotiseret.

- Jeg var rundt på gulvet i en halv times tid efter, som kan sammenlignes med, hvis man har taget et hovedspring eller har slået en alt for vild kolbøtte. Man er rundtosset inde i kroppen. Ikke ubehageligt, men det tager lidt tid at ryste af sig.

Den del af 'Hjerneviskernes' optræden, der gjorde størst indtryk på Signe Lindkvist, var et hypnosetrick, der fik hende til at grine helt ukontrolleret.

- Det var helt sindssygt, da de giver mig det vildeste grinflip på kommando. Det var helt vildt flippet, at jeg ikke kunne styre det. Jeg har vist klippet for mit barn, som kender mig. Hun kan se, at jeg ikke faker, fortæller Signe Lindkvist.

Rigtigt talent kan mærkes i maven

'Danmark har talent'-udsendelsen lørdag aften var den første af en stribe audition-programmer. Senere følger seks liveshows, inden det hele kulminerer i en finale.

Signe Lindkvist er en garvet tv-vært, men alligevel har den nye rolle som dommer i programmet en særlig betydning for hende.

- Jeg elsker gøgl. Jeg elsker al form for gøgl. Dans, tryl, pjat og sang. Jeg syntes, at det var et fuldstændig vidunderligt tilbud at sidde og kigge på det bedste Danmark har af gøglere uge efter uge, siger hun.

Et rigtigt talent i hendes øjne noget, der giver hende lyst til at se mere og kan mærkes i maven.