Underholdning

Netflix bekræfter: Storserie vender tilbage som film

Bryan Cranston og Aaron Paul fra den populære serie 'Breaking Bad' Sony Pictures Television

Skuespiller var skeptisk over for fortsættelsen på 'Breaking Bad'. Da han havde læst manuskriptet, var han mundlam. Artiklen indeholder spoilers.

Efter flere års spekulationer er der et nyt fix på vej til de abstinensramte 'Breaking Bad'-fans.

Til efteråret kommer der nemlig en opfølgning til den populære serie i form af en film, bekræfter Netflix. Det skriver The Guardian.

Denne gang er Walter White dog ikke hovedperson. Filmen, der har premiere 11. oktober, har i stedet hans medsammensvorne, misbrugeren Jesse Pinkman, som omdrejningspunkt.

Skuespilleren Aaron Paul spiller crystal meth-kok og forhandler i 'Breaking Bad'.

Få detaljer

Filmen har fået navnet 'El Camino: A Breaking Bad Movie' og er skrevet og instrueret af seriens skaber, Vince Gilligan.

Og det bliver første gensyn med Jesse Pinkman, der spilles af Aaron Paul, siden han netop tog flugten i en stjålen Chevrolet El Camino.

- I kølvandet på sin dramatiske flugt, må Jesse forlige sig med sin fortid for at skabe sig en form for fremtid, lyder tjenestens sparsomme beskrivelse af filmen.

For Netflix rutter ikke med detaljerne, og i traileren optræder kun Jesse Pinkmans ven og tidligere kollega Skinny Pete, der bliver afhørt om hans opholdsted.

Skuespillere troede, det var slut

I 2008 mødte seerne for første gang kemilæreren Walter White, der blev diagnosticeret med en dødelig lungekræft. For at sikre sin familie økonomisk begyndte han at fremstille og sælge methamfetamin med sin tidligere elev, Jesse Pinkman.

Fem år senere, i 2013, sluttede serien med Walter, der faldt om på gulvet i sin meth-hytte, få øjeblikke før den blev stormet af politiet.

Og det blev også anset som det endelige punktum for 'Breaking Bad'-universet blandt skuespillerne, fortæller Aaron Paul til The Guardian.

- Det var hårdt og følelsesladet for os alle. Efter sæsonafslutningen samledes vi, krammede og sagde: "Jeg elsker dig". Og så var det det, siger skuespilleren.

Men det var ikke bare det.

Skuespillerne Aaron Paul (tv.), Anna Gunn og Bryan Cranston spiller henholdsvis Jesse Pinkman, Skyler White og Walter White.

Var mundlam

Serien var en stor succes og har tiltrukket seere over hele verden samt vundet flere Emmy Awards og Golden Globes.

Aaron Paul var dog skeptisk over for ideen om en opfølger. Men efter at have læst manuskriptet forsvandt de tanker som dug for solen. I næsten et minut var han mundlam, fortæller han.

El Camino er et kapitel i Bad, som jeg ikke vidste, jeg ville have

Aaron Paul, skuespiller

- El Camino er et kapitel i Bad, som jeg ikke vidste, jeg ville have. Og nu når jeg har det, er jeg så glad for, at det er der, siger han.

Tidligere opfølger en succes

Det er dog ikke den eneste fortsættelse på serien, der er lavet.

I 2015 kom spin-off-serien 'Better call Saul', hvor man følger birollen Jimmy McGill, der gør sig som tricktyv og advokat.

Den serie blev ligeledes en kæmpesucces og har vundet en lang række priser.