Caroline Wozniacki afslører masser af detaljer om sit bryllup

16x9
I begyndelsen af 2017 afslørede Caroline Wozniacki, at hun danner par med den tidligere basketballspiller David Lee. Foto: Handout / Ritzau Scanpix

Lukas Graham blev fløjet ind og optrådte til Caroline Wozniackis bryllup i Toscana i Italien, hvor hun og gemalen dansede til en helt særlig sang.

De 120 bryllupsgæster var i særdeles trygge hænder, da de deltog i Caroline Wozniacki og David Lees ekstravagante bryllup på vingården Castiglion del Bosco, der ligger i Siena-provinsen i regionen Toscana.

Parret havde nemlig hyret bryllupsplanlæggeren Alex Fitzgibbons, der stod bag både prins William og hertuginde Kates bryllup samt prins Harry og hertuginde Meghans bryllup.

Det fortæller Caroline Wozniacki til modemagasinet Vogue, der fulgte tennisspillerens bryllup med den amerikanske forhenværende basketballspiller, David Lee, lørdag 15. juni.

Dagen efter brylluppet lagde Vogue dette billede op af bruden. Flere troede, at dette var den endelige brudekjole, og undrede sig over den gennemsigtige overdel. Men kjolen var i færd med at blive syet, og der er gjort en del ved den siden, som man kan se på de nedenstående billeder.

Man kan ikke tabe til et bryllup

- Jeg er slet ikke stresset. Måske fordi David og jeg er meget vant til stressede situationer - og her (til brylluppet, red.) kan man ikke tabe, fortalte Wozniacki dagen inden selve vielsen, hvor gæsterne allerede havde tilbragt mange timer sammen.

For bryllupsfesten strakte sig over flere dage, og der var indlagt aktiviteter og optrædener undervejs. Gæstelisten bestod blandt andet af en gruppe prominente sportsstjerner, heriblandt NBA-spillerne Pau Gasol og Harrison Barnes, NFL-spilleren Jesse Palmer og tennisspilleren Serena Williams, der var brudepige for Caroline Wozniacki.

Derfor havde 28-årige Caroline Wozniacki og 36-årige David Lee sat en række sportskonkurrencer op for gæsterne dagen inden brylluppet. Tovtrækning var en af aktiviteterne, og her vandt Serena Williams, ifølge gæsterne, stort.

Caroline Wozniackis ven, Miles Rogers, der er stifter af privatflyvirksomheden Wheels Up, lagde en masse billeder op fra brylluppet med teksten "I sandhed en magisk weekend".

Selve vielsen foregik klokken seks om aftenen, og det var Wozniackis far, Piotr Wozniacki, der fulgte bruden op ad det 77 meter lange gulv. Wozniacki var iført en hvid Oscar de la Renta-kjole. På fingeren sad forlovelsesringen med en 8,8 karat diamant, der vurderes at have kostet David Lee et tocifret millionbeløb.

Carolines far satte en stopper for daten

Traditionen tro holdt gommen en tale til festen, og her afslørede han lidt mere om parrets helt tilfældige første møde, der fandt sted på Fisher Island-færgen i Miami. De endte med at følges hjem til Caroline Wozniacki, hvor Lee overnattede på sofaen.

Næste dag forsøgte han at snige sig med til hendes træning og foreslog, at de kunne spise morgenmad sammen. Men Caroline Wozniacki afslog og sagde, at hendes træner var på vej.

- Jeg tænkte: "Det er helt ok. Jeg har en træner, og du har en træner. Jeg kan spise med din træner", fortalte Lee i sin bryllupstale og fortsatte:

- Men så sagde hun: "Det dur ikke. Min træner er min far".

Og den sætning fik under brylluppet, ifølge Vogue, de 120 gæster til at grine højt.

Lukas Graham overraskede

Sent på aftenen overraskede David Lee sin kone med en helt speciel gave fra Danmark. Han havde hyret Lukas Graham til at komme og spille, og parret tog en stille dans sammen til sangen 'Love Someone'.

Festen blev blandt andet afsluttet med et stort fyrværkerishow. Efter weekenden lagde Caroline Wozniacki dette billede op med teksten "Den bedste weekend i mit liv".