Vild med dans

Her er deltagerne i 'Vild med dans' 2019

Her kan du lære alle deltagerne i årets 'Vild med dans' bedre at kende.

En række kendte ansigter har sagt ja til at kaste sig ud i en dyst på dansegulvet i efteråret 2019.

Det sker, når 'Vild med dans' vender tilbage.

Sidste år kunne skuespilleren Simon Stenspil og den professionelle danser Asta Björk kalde sig vindere af programmet efter 12 fredage på dansegulvet.

Hvem der kommer til at løfte trofæet i den kommende sæson af 'Vild med dans', vil tiden vise.

Onsdag blev tv-værten Christopher Læssø offentliggjort som den sidste nydanser. Herunder kan du få et overblik over alle årets 12 deltagere.

'Vild med dans' bliver vist på TV 2 til efteråret.

Mikkel Kessler

Den 40-årige sportsmand Mikkel Kessler går også under navnet 'The Viking Warrior'.

Han begyndte at bokse professionelt i 1998. Men allerede som amatør hev han en række sejre hjem, og som 16-årig vandt han junior-EM.

Han har siden sikret sig VM-titler fra de to største bokseforbund World Boxing Association, WBA, og World Boxing Council, WBC.

Efter 49 kampe, 46 sejre og 35 knockouts stoppede han boksekarrieren i 2013.

Privat er han gift med Lea Hvidt Kessler, og sammen har de børnene Romeo, Rosa-Lia og en lille søn, der kom til verden den 26. april 2019.

Læs mere om Mikkel Kessler i 'Vild med dans' 2019 lige her.

Coco O.

Sangerinden Coco O. har arbejdet sammen med helt store amerikanske navne som Kendrick Lamar og Pharrell Williams.

I seks år boede den 31-årige københavner i Los Angeles, hvor hun var en del af den elektroniske soulduo Quadron sammen med produceren Robin Hannibal.

Quadron har udgivet i alt to albums og sangen 'Hey Love' blev kåret til 'Ugens Uundgåelige' af P3.

Coco O. arbejder for tiden på materiale til sin første soloudgivelse.

Læs mere om Coco O. i 'Vild med dans' lige her.

Michael Maze

Han har svinget bordtennisbattet, siden han var seks år, og Michael Maze fik sit store gennembrud i begyndelsen af 00'erne.

Her hev den venstrehåndede sportsmand medaljer hjem til både OL, EM og VM.

Som 22-årig var Michael Maze Danmarks bedste bordtennisspiller nogensinde målt på international succes.

I 2016 blev karrieren sat på pause, men den 37-årige sportsmand planlægger et comeback til OL i Tokyo i 2020.

Læs mere om Michael Maze i 'Vild med dans' 2019 lige her.

Birgit Aaby

Den 51-årige erhvervskvinde Birgit Aaby er i folkemunde kendt som 'Rengøringsdronningen'. I 1998 grundlagde hun nemlig rengøringsvirksomheden Combi Service.

Hun er ikke længere direktør, men ejer i dag 80 procent af forretningen, der tæller over 200 medarbejdere. Derudover har hun investeret i 18 virksomheder, som hun bruger sin tid på.

Hun var den første kvindelige direktør i en professionel dansk fodboldklub, da hun i 2011 i et år indtog chefstolen i Lyngby Boldklub.

Birgit Aaby blev for alvor kendt i den brede offentlighed, da hun fra 2014 til 2017 medvirkede i iværksætterprogrammet 'Løvens hule' på DR.

Læs mere om Birgit Aaby i 'Vild med dans' lige her.

Jakob Fauerby

Han er vild med satire. Både når det handler om at instruere og at udføre det selv. Den 41-årige skuespiller Jakob Fauerby er en del af den danske satiretrio Platt-Form, som også skuespillerne Laus Høybye og Mille Lehfeldt hører under.

Derudover er han instruktør på Dragsholmrevyen.

I 2002 blev Jakob Fauerby optaget på Statens Teaterskole, og han har siden medvirket i serier som 'Dicte', 'Rita' og 'Ditte & Louise' og film som 'Sorte Kugler' og 'Klassefesten 3'.

Skuespillerens dansepartner for den kommende sæson er allerede offentliggjort - han skal nemlig danse sammen med Silas Holst. Det er første gang i dansk 'Vild med dans', at to personer af samme køn danner par.

Læs mere om Jakob Fauerby i 'Vild med dans' lige her.

Umut Sakarya

Den 28-årige fynske kok og restauratør kom til Danmark fra Tyrkiet som ung teenager.

Han er udlært kok på Skovshoved Hotel, og som 18-årig smagte han svinekød for første gang. Umut Sakarya blev så vild med smagen, at han besluttede sig for at starte et 'flæskeimperium'.

Som 24-årig var han derfor med til at åbne 'Grisen' på Nørrebro, der stod bag 'Danmarks bedste bøfsandwich' to år i streg.

Sammen med sangeren René Dif vandt han i 2015 tv-programmet 'Mig og min kok - Masterchef'.

I dag er han indehaver af de københavnske spisehuse Guldkroen, GuldToGo og grillbaren Guldgrillen, og han er blandt andet kendt fra DR3-serien 'Tyrkersvin'.

Læs mere om Umut Sakarya i 'Vild med dans' lige her.

Neel Rønholt

Den 34-årige skuespiller Neel Rønholt har et cv, der går 18 år tilbage. Siden hun spillede Tanja i ''Anja og Viktor - Kærlighed ved første hik 2' i 2001 har hun været en del af den danske filmbranche.

I 2011 blev hun uddannet fra Statens Teaterskole, og hun har blandt andet medvirket i 'Min søsters børn', 'Råzone', 'Kollegiet', 'Mercur', 'Forbrydelsen III' og 'Tinkas Juleeventyr'

Privat er hun forlovet med skuespillerkollegaen Jens Sætter-Lassen. Sammen har de døtrene Ellen på 5 år og Franka på 1,5 år.

Sammen med veninderne Laura Christensen og Julie R. Ølgaard har hun 'Nips-kanalen' på Youtube, hvor man kan følge med i deres hverdagsliv som skuespillere.

Læs mere om Neel Rønholt i 'Vild med dans' lige her.

Oscar Bjerrehuus

Måske kan du genkende hans træk? Den 18-årige model Oscar Bjerrehuus har nemlig en kendt far i samme branche.

Han er søn af den tidligere topmodel Oliver Bjerrehuus, der også selv har deltaget i 'Vild med dans' tilbage i 2008.

Oscar Bjerrehuus blev signet af Unique Models i 2018, og han har været model for Lindbergh. Samme år medvirkede han i DR3-serien 'Mere voksen end Bjerrehuus'.

Derudover er han netop blevet student fra Rysensteen Gymnasium, og Oscar Bjerrehuus vil bruge tiden efter gymnasiet på modeljobs og på at være dj.

Læs mere om Oscar Bjerrehuus i 'Vild med dans' lige her.

Christel Pixi

Hendes farve- og kalorierige kager må gerne være ”lidt vulgære og snaskede”, som hun selv udtrykker det.

Den 34-årige dessertkok Christel Pixi har fremvist de søde kreationer i ’Go’ Morgen Danmark’ siden oktober 2016.

Hendes deltagelse i 'Vild med dans' blev da også afsløret for åben skærm af værterne i morgenprogrammet.

Hun har desuden været en del af tv-programmet 'Over Atlanten', hvor hun sammen med fem andre kendte krydsede Atlanterhavet i en sejlbåd.

Den selvlærte dj og dessertmager er egentlig døbt Christel Hielscher, men hun bruger Pixi som kunstnernavn.

Privat er hun mor til Benny på fem år.

Læs mere om Christel Pixi i 'Vild med dans' lige her.

Marie Bach Hansen

Den 34-årige skuespiller Marie Bach Hansen fik sit store gennembrud med tv-serien ’Arvingerne’, som blev en stor succes på DR fra 2014. Her spillede hun en af hovedrollerne, lillesøsteren Signe Larsen med kælenavnet ’Sunshine’.

Siden de tre sæsoner af 'Arvingerne' har hun også spillet hovedrollen i DR-serien ’Mord uden grænser’ som politikommissær.

Skuespillerinden har ikke været nervøs for at prøve nyt og i sin karriere har hun spillet med i utallige teaterforestillinger og film. Heriblandt det historiske drama 'Hvidsten Gruppen' og forestillingen 'Højskolesangbogen' på Det Kongelige Teater.

Læs mere om Marie Bach Hansen i 'Vild med dans' her.

Anne Dorte Michelsen

Hun står bag danske klassikere som 'Ud under åben himmel', 'Indianer' og 'Sig du ka' li' mig'. Anne Dorte Michelsen fik nemlig sit gennembrud i 1980 som en del af bandet Tøsedrengene, der udgav en række albums frem til 1986, hvor de besluttede at stoppe.

I 1983 udkom hun med sit første soloalbum og har siden udgivet yderligere 11.

I 90'erne fik hun stor succes med kvindegruppen 'Venter på Far', der blandt andet blev nomineret til en grammy for årets entertainment.

Hun har derudover modtaget flere priser som sangskriver gennem sin karriere. Blandt andet en hæderspris fra foreningen for komponister og sangskrivere, DJBFA.

Senest har hun i 2019 udgivet pladen 'Det lykkeligste land i verden' med Tøsedrengene-kollegaen Maria Bramsen.

Læs mere om Anne Dorte Michelsen i 'Vild med dans' her.

Christopher Læssø

Mange kender ham som den tidligere vært på 'Danmark har talent' og for flere filmroller - blandt andet i filmen 'The Square', der i 2018 var nomineret til en af de prestigefyldte Oscar-statuetter for bedste ikke-engelsksprogede film.

34-årige Christopher Læssø fik dog allerede sit gennembrud på det store lærred i Anders Gustafssons film ’Bagland’ i 2003.

Siden har han medvirket i flere danske film og tv-serier, herunder en birolle 'Broen' fra 2016 og DR-serien 'Herrens Veje' fra 2017.

Hans karriere som tv-vært startede, da han i 2013 blev tilbudt sit eget talkshow baseret på sketchkarakteren Ibo, som han havde lavet flere sketches med i 'Danmark ifølge Ibo'. Siden kom tilbuddet om at være vært på 'Danmark har talent' i 2014.

Han har også været vært på Gaffa-prisen i 2018.

I 2019 er han blandt andet aktuel med filmen 'Harpiks'.

Privat har Christopher Læssø en datter på otte år fra et tidligere forhold

Læs mere om Christopher Læssø i 'Vild med dans' lige her.