'Hjem til gården': Læs Sørens brev og se, hvem han udnævner til næste uges storbonde

Du kan helt eksklusivt læse Sørens brev og få svar på, hvem der bliver næste uges storbonde i 'Hjem til gården'.

39-årige Søren Christensen er ude af 'Hjem til gården'. Det stod klart, da han overraskende smed sejren søndag aften i tvekamp mod den 54-årige Peter Viuff.

De to kæmpere var netop vendt tilbage fra 'Ødegården'. En fjerntliggende gård, hvor deltagere tog hen, efter de havde tabt i tvekamp på gården. Der kunne de dyste om at komme tilbage i 'Hjem til gården' og dermed chancen for at vinde præmien på en halv million.

Søren Christensen og Peter Viuff blev de eneste, som kunne forlade 'Ødegården' og træde ind på gården, hvor de således røg direkte i tvekamp søndag aften.

I tvekampen skulle de flytte korn med en lille gryde, og det var den, Søren Christensen pludselig smed.

I samme øjeblik råbte han: "Jeg holder mit ord!"

Det var uklart, om Søren Christensen og Peter Viuff havde indgået en form for aftale, men faktum er dog, at Peter Viuff vandt tvekampen.

Med nederlaget i tvekampen fulgte dog en vigtig opgave for Søren Christensen. Han skulle skrive et brev til de andre beboere, hvor han udpegede næste uges storbonde.

Brevet kan få afgørende betydning i næste uges afsnit af 'Hjem til gården', hvor storbonden får ansvaret for ugeopgaverne, at vælge førstekæmper og få immunitet.

Læs Sørens brev herunder:

square to 16x9
'Hjem til Gården'
Her er alle deltagerne