'Hjem til Gården': Læs Esmaeils brev og se, hvem han vælger til næste uges storbonde

Du kan helt eksklusivt læse Esmaeils brev og få svar på, hvem der bliver næste uges storbonde i 'Hjem til Gården'.

Fem uger inde i TV 2-programmet 'Hjem til Gården' måtte Esmaeil Roudsari forlade gården. Det stod klart søndag aften, da den 27-årige modemand fra København blev slået af 55-årige Tom Hedegaard i tvekamp.

Det var ikke første gang, Esmaeil Roudsari stod i en tvekamp, der kunne sende ham ud. I sidste uge var han i tvekamp med Peter Viuff. Dengang måtte modstanderen se sig slået af Esmaeil Roudsari, men den gik altså ikke denne gang.

Esmaeil Roudsari nåede som den første og indtil videre eneste i årets sæson af 'Hjem til Gården' at være storbonde to gange.

Beboerne tror, at når de taber en tvekamp, skal de straks forlade gården. Men sådan er 'Hjem til Gården' ikke i år. Den beboer, som taber tvekampen, flytter ud på Ødegården. Der får de chancen for at kæmpe sig tilbage i finalen på gården. Men de skal i kamp mod de to andre beboere, som allerede befinder sig på 'Ødegården', der sendes eksklusivt på TV 2 PLAY.

Men inden Esmaeil Roudsari kunne tjekke ind på ødegården, ventede der ham en vigtig opgave. Han skulle skrive et brev til de andre beboere, hvor han udpegede den næste storbonde.

Brevet kan få afgørende betydning i næste uges afsnit af 'Hjem til Gården', hvor storbonden får ansvaret for ugeopgaverne, at vælge førstekæmper og få immunitet.

Læs brevet herunder:

square to 16x9
'Hjem til Gården'
Her er alle deltagerne