X Factor

Lørdag kan du chatte med Kristian Kjærlund

Kristian Kjærlund har vundet årets 'X Factor'.

Fredag aften kunne 23-årige Kristian Kjærlund kalde sig vinder af den tolvte sæson af 'X Factor'.

Og allerede lørdag klokken 11 sidder han klar til at svare på spørgsmål fra TV 2's brugere.

Du kan stille dit spørgsmål til vinderen herunder. 

Se eller gense 'X Factor' på TV 2 PLAY.

Stil spørgsmål

Tusind tak for alle jeres spørgsmål. 

Vi lukker livechatten med Kristian Kjærlund igen, da vinderen har et travlt program. 

Se eller gense finalen på TV 2 PLAY. 

 

Spørgsmål

Martin Danielsen:

Tusind Tak til dig Kristian, som har været en Super star fra day one! Har du planlagt at flytte fra Horsens?, nu hvor du har vundet den store finale og FORHÅBENTLIG ska leve af musik i resten af dit liv.

Svar:

Hej Martin 

Selv tak. Jeg vil ikke sige planlagt, men tanken har strejfet mig. Lige nu er jeg meget splittet. Jeg har overvejet både København og Aarhus. 

Spørgsmål

Emma:

Hvad ser du på Netflix?

Svar:

Hej Emma

Jeg ser ikke noget på Netflix. Jeg ser ikke rigtig fjernsyn. Jeg ser 'X Factor' og that's it. 

Spørgsmål

Louise :

Hvordan var hele rejsen og hvordan var Blachman?

Svar:

Hej Louise

"Rejsen" har været uvirkelig, spændende, sjov og hård. En drøm der går i opfyldelse. Thomas er sød, sjov, passioneret. 

Spørgsmål

Trine:

Hej Kristian Først stort tillykke med sejren. Hvor tæt har det musikalske udtryk vi har set i X-FACTOR været på dit eget?

Svar:

Hej Trine

Det har været meget forskelligt, hvad vi har lavet fra uge til uge, men samlet set har jeg været super glad. Hele forløbet udtrykker samlet set, hvad jeg gerne vil på sigt, så jeg kunne ikke være gladere.

Spørgsmål

Christian Jensen :

Hej Kristian Har du lyst til at gå på en date? Ifølge min mor er du svigermors drøm tror jeg;) Og tillykke med sejren btw. Knus og kram Christian Ps. Jeg synes også du virker sød, det er ikke kun min mor ;p

Svar:

Hej Christian

Først og fremmest tak for tilbuddet :) Lige nu er der lidt mange andre ting, der fylder, så det er svært at forholde sig til på nuværende tidspunkt. Du må også hilse din mor og sige tak. 

Spørgsmål

Filip Norberg :

Hej Kristian først og fremmest stort tillykke med x Factor sejren! Du bliver en stjerne i musikbranchen! Har du selv planer om at fortsætte med musikken og hvad vil du gøre for ikke at blive glemt. Ved du hvornår du spiller i Rødovre og andre steder på Sjælland også ?

Svar:

Hej Filip

Ja, jeg har helt sikkert planer om at forsætte med musikken. Jeg har ingen slagplan for, hvad man gør for ikke at blive glemt. Man kan ikke gøre så meget andet end sit bedste og så lave noget ordentligt musik, som folk forhåbentlig har lyst til at lytte til. 

Jeg ved ikke på nuværende tidspunkt, hvor jeg skal optræde henne. 

Spørgsmål

Victoria:

Har du sunget nogen steder før eller fået sangtræning før du stillede op i x factor?

Svar:

Hej Victoria

Meget lidt. Jeg har sunget i nogle skolesammenhænge, og ellers har jeg sunget på super bootcamp i sæson 7, hvor jeg også stillede op i 'X Factor'. Det var i Vega, så det var ret stort for mig, men jeg var overhovedet ikke til stede mentalt, for dengang fokuserede jeg bare på at gå ind og gøre det. 

Jeg har ikke fået sangtræning udover et par timer op til super bootcampen dengang. 

Spørgsmål

sandra Kjølhede :

Hey Kristian Stort tillykke med at du har vundet x factor 2019 Hvordan er det at du har vundet x factor?

Svar:

Hej Sandra

Mange tak. Det er svært at svare på, for jeg forstår stadig ikke, at det er sket. Men det er... *indsæt selv 30.000 positive adjektiver*. Jeg mangler ord, men jeg er super glad. 

Spørgsmål

Laura:

Tillykke med sejren Kristian! Jeg har 3 random spørgsmål til dig: 1. Har du søskende? 2. Hvad er dit stjernetegn? 3. Hvor høj er du?

Svar:

Hej Laura

Tusind tak! 

1. Jeg har to søstre.

2. Jeg er tyr. 

3. Mit pas siger 1,78, så jeg er nok 1,76 :)

Spørgsmål

Sofie Mathilde Knirke Hansen:

Du virkede ret chokeret i går. Hvordan har du det i dag?

Svar:

Hej Sofie.

Jeg er stadig chokeret :) Jeg har ikke haft så meget tid til at bearbejde, hvad der er foregået. Men jeg er virkelig glad. Jeg følte mig lidt skyldig over ikke at give en mere glad reaktion i går, men jeg forstod det ikke rigtig. 

Spørgsmål

Charlotte S Hansen:

Hej Kristian Jeg vil bare sige det er så velfortjent du vandt og holdt med dig hele vejen igennem alle live showene. Hvordan har du det med bl a, at blive sammenlignet med David Bowie, som jeg giver folk ret i, da du er helt din egen og er unik?? Mvh Charlotte

Svar:

Hej Charlotte

Tusind tak. Det er da en skøn sammenligning. Den er svær, for jeg synes, det er kæmpestort at blive sammenlignet med ham, når folk ser og hører på mig. Det er virkelig vildt for mig. Jeg kan dog ikke lade være med selv at tænke, at det er lige stort nok at sammenligne mig med et så stort ikon.

 Mvh Kristian

Kristian Kjærlund sidder klar

Kristian Kjærlund er på vej fra Horsens til Odense, hvor han skal spille sin første koncert som 'X Factor'-vinder.

Vinderen af årets 'X Factor' sidder nu klar til at svare på spørgsmål fra seerne. 

Han sidder i en minibus på vej fra Horsens til Odense, hvor han skal spille sin første koncert som 'X Factor'-vinder. Det foregår i Rosengårdcentret. 

Du kan stille dit spørgsmål herover.