X Factor

Live er ude af 'X Factor'

Den unge deltager fik ellers stor ros af dommerne, der mente, at hun kan udrette store ting.

Det blev et farvel til 15-årige Live Køhn Vogel som den første i den store 'X Factor'-finale i Horsens fredag.

Dermed efterlader det Benjamin Rosenbohm og Kristian Kjærlund tilbage i kampen om at blive dette års vinder af sangprogrammet.

Live fik ellers stor ros af dommere efter sin fremførelse af den første sang 'Finale på et filmset' og senere 'Special'. Men selvom 'X Factor' slutter her for Live, så er det langt fra enden, mente Ankerstjerne, der har haft hende under sine vinger gennem programmet.

- Det her var starten for dig – det håber jeg, du ved. Du har en kæmpe begavelse og et kunstnerisk instinkt, og jeg håber, du tror på det, for så kan verden blive din, lød det fra dommeren.

Det var da også en glad og smilende Live, der modtog publikums klapsalver efterfølgende. Og hun vil huske det hele - men mest af alt fællesskabet, hun har haft med de andre deltagere, fortalte hun.

- Det har været en kæmpe oplevelse - det har været så fedt. Og jeg er bare glad for at være kommet så langt, sagde den unge sanger.

- Vi kan ikke stirre nok på dig

Oh Land har gennem programmerne efterlyst lidt vildskab fra Live i hendes optrædener, men hun måtte alligevel ønske den unge deltager tillykke, efter hun havde været på scenen med sangen 'Finale på et filmset' af Ulige Numre.

- Du har haft en vild tur i 'X Factor', sådan som du lagde ud, og sådan som du står nu. Der er virkelig sket noget med dig. Du er blevet mere umiddelbar og legende. Jeg synes, det var virkelig flot, lød de rosende ord fra Oh Land.

Live Køhn Vogel sang blandt andet sangene 'Finale på et filmset' og 'Special' til finalen.

Men dommerne var ikke kun begejstrede for Lives sangtalent.

- Du er virkelig den her bedårende pige, der kommer til det her program. Vi kan ikke stirre nok på dig, du har et ansigt, der er fortryllende, sagde Blachman og foreslog at Live også skulle overveje at gå ind i filmbranchen.

Op til seerne

Da dommerne første gang stiftede bekendskab med den 15-årige Live fra Espergærde, fangede hun både dommerne med sin sang og sit look til audition, hvor hun troppede op med en ring i næsen.

Til 5 Chair Challenge spillede hun 'Some Die Young' på ukulele og imponerede dommerne endnu en gang.

I finalen var det dog ikke længere op til dommerne at sende Live ud eller videre, men derimod seerne.

Det var ligeledes også dem, der skulle imponeres, da de to tilbageværende finalister, Benjamin og Kristian, skulle synge deres såkaldte 'vindersang', før der til sidste blev fundet en endelig vinder af 'X Factor' 2019.