X Factor

Her overrasker Sofie Linde alle

Tv-værten blev pludselig centrum i 'X Factor'-finalen fredag aften.

Sofie Linde mener, at hun har været på ekstra hårdt arbejde med de tre dommere i årets 'X Factor'.

Det konstaterede tv-værten lige før pausen i 'X Factor'-finalen fredag aften, hvorefter hun kastede sig ud i både en øm duet og en hyldestsang sammen med en række tidligere deltagere i finaleshowet fredag aften.

Som en anden Lady Gaga og Bradley Cooper opførte hun sammen med sangeren Malte Ebert hittet 'Shallow' fra filmen 'A star is born'.

Det skete ved et piano ligesom Hollywood-stjernerne gjorde under årets Oscar-show.

Kort før pausen i 'X Factor'-finalen bevægede Sofie Linde sig ind på scenen med en mikrofon i hånden. Og den vare ikke bare til at tale i. Hun sang.
Sofie Linde og Malthe Ebert gav den som Lady Gaga og Bradley Coooper, da de sang duetten 'Shallow' fra 'A star is born' i 'X Factor'-finalen.

Dødskys og glemsomhed

Derefter afslørede Sofie Linde et tætsiddende pink outfit, iførte sig pink paryk og plysjakke, hvorefter hun viste dansemoves frem liggende på et plateau.

Og så dukkede flere velkendte deltagere fra sæsonen op på scenen. Alle med ukuleler, som har været et hit i tidligere sæsoner og i særdeleshed også i årets udgave af 'X Factor'.

Sofie Linde i gang med sit tøjskift under sangen. Under kjolen gemte sig en tætsiddende, pink heldragt.
Sofie Linde lagde sig ned på et plateau og tog blandt andet fat i sit eget maveskind, hvorefter hun formede en delle.

Grunden til, at Sofie Linde mener, at hun har været sat ekstra meget på prøve i denne sæson, dukkede også op på tv-skærmen i små klip.

Fremhævet var eksempelvis, da hun i første liveshow stoppede Thomas Blachman i et såkaldt 'dødskys', da Ankerstjerne introducerede den forkerte af sine to guitarspillende deltagere, og da Oh Land i stedet for at sende en deltager hjem blot kiggede ud i luften og derefter proklamerede, at hun skulle tisse.

Under finalen fik seerne blandt andet et gensyn med deltagere fra sæsonen. Fra venstre er det Wild Mountains, Oh Lands trio, Erik Holm fra Jegindø, murermesteren Luli, Benjamin Giorgio, Rasmus Hunt, Cecilie og Jørgen Halskov.
Sofie Linde og de tidligere deltagere med ukuleler.

Har sunget før - men kan ikke

På tv-værtens instagramside er hun kendt for at mime til alle slags sange, men det er sjældent, at hendes egen sangstemme kommer frem.

Hun har dog sunget flere gange tidligere - eksempelvis i børnenes MGP og i hendes eget tidligere talkshow, 'Sofie Linde Show'.

- Så længe det er for sjov, så vil jeg gerne. Men jeg kan jo ikke synge. Man er jo i et studie, hvor der er nogen, der tryller med ens stemme, for jeg er vitterligt virkelig dårlig til at synge, har hun tidligere sagt til DR.

Nedenfor kan du se Sofie Linde synge i forbindelse med jobbet som MGP-vært:

Følg 'X Factor'-finalen på TV 2 PLAY.