'Danmark har talent' får nye værter

To nye værter markerer nyt kapitel i 'Danmark har talent', fortæller redaktør.

Det er ikke kun deltagerne, der er nye, når 'Danmark har talent' vender tilbage til efteråret.

En nybagt værtsduo i form af youtuberen Rasmus Brohave og modellen Cecilie Haugaard kommer nemlig til at varetage opgaven med at underholde backstage og sende talenterne godt på scenen.

Dermed overtager de pladserne efter Felix Smith og Christopher Læssøe.

- Hos TV 2 har vi elsket Felix og Christophers makker- og værtskab og skylder dem en stor tak. Men i år vælger vi at åbne op for et helt nyt kapitel af 'Danmark har talent', som altid har hyldet det uventede, og jeg glæder mig til alt det, Rasmus og Cecilie har at byde på, siger underholdningsredaktør hos TV 2 Thomas Strøbech.

Vært for første gang

Udover sit arbejde som professionel model er den 28-årige Cecilie Haugaard influencer og har mere end 150.000 følgere på Instagram.

Et ansvar, der har medført, at hun i øjeblikket er aktuel med reportageserien 'Cillemouse - den falske virkelighed' på TV 2 PLAY, hvor Cecilie Haugaard blandt andet prøver at gøre op med det perfekte billede på sociale medier.

Og nu er hun altså også klar til at prøve kræfter med rollen som tv-vært for første gang.

- 'Danmark har talent' er i mine øjne et program fyldt med inspirerende og modige mennesker i alle aldre og størrelser, og jeg glæder mig til at møde hver enkelt af dem. Jeg tror, det bliver virkelig sjovt at lave, siger Cecilie Haugaard, der samtidig føler sig tryg ved at dele oplevelsen med den lidt mere rutinerede Rasmus Brohave.

En drengedrøm

Den 21-årige youtuber er nemlig ikke helt grøn, når det kommer til at være vært. I løbet af foråret har han slået sine folder i 'X Factor's backstage-program, 'Z Factor'.

Derudover har Rasmus Brohave sin egen Youtube-kanal, som blev stablet på benene på teenageværelset i Svendborg for syv år siden. Og i dag lever han af at være Youtube-stjerne og influencer.

Men rollen i 'Danmark har talent' er alligevel en drengedrøm, der går i opfyldelse, fortæller han.

- Da jeg som 14-årig begyndte at lave videoer til YouTube, fandt jeg lynhurtigt ud af, at jeg ville være tv-vært, når jeg blev voksen. Det blev hurtigt et mål for mig, og når folk spurgte, hvilken type program, jeg ville være vært på, brugte jeg altid 'Danmark har talent' som eksempel, siger Rasmus Brohave, der har mere end 250.000 abonnementer på Youtube, mens næsten 300.000 følger med på Instagram.

Over halvdelen af dommerne udskiftet

Udover nye værter kommer der også til at sidde flere nye ansigter bag dommerbordet i den kommende sæson.

Kun den 55-årige komiker og sanger Peter Frödin er genganger. Og dermed er der skiftet ud på hele tre pladser.

De nye dommere er tv-værten Signe Lindkvist, komikeren Simon Jul og danseren og skuespilleren Sus Wilkins. De erstatter skuespilleren Jarl Friis-Mikkelsen, danseren Cecilie Lassen og musikeren Thomas Buttenschøn.

Sus Wilkins er dog ikke helt ny i ’Danmark har talent’. Hun vikarierede i den seneste sæson, da den tidligere balletdanser Cecilie Lassen kortvarigt måtte udgå med stærke smerter på grund af sin graviditet.

Det er den syvende sæson af 'Danmark har talent', der ruller over skærmen, når vindertalentet skal findes til efteråret. Sidste år var det danseduoen Moonlight Brothers, der løb med sejren.

Den syvende sæson af 'Danmark har talent' har premiere lørdag den 24. august på TV 2 og TV 2 PLAY.