'Hjem til Gården': Læs Lassens brev og se, hvem han vælger til næste uges storbonde

Du kan helt eksklusivt læse Sørens Lassens brev og få svar på, hvem der bliver næste uges storbonde i 'Hjem til Gården'.

Efter seks uger i TV 2-programmet gik den ikke længere for 30-årige Søren Lassen. Den nordjyske smed dystede i tvekamp mod 25-årige Rikke Hansen. Men sidstnævnte havde forberedt sig bedre, og det stod klart til sidst, at Søren Lassen måtte pakke sine ting og forlade 'Hjem til Gården'.

Rikke Hansen valgte 'viden' som disciplin i tvekampen, hvor beboerne skal læse i gårdens bondebog for at kunne besvare spørgsmål i dysten.

Begge beboere havde terpet de mange sider i bondebogen, men Rikke Hansen vandt en overbevisende sejr med seks point mod Søren Lassens to point.

Men rejsen var ikke slut endnu til Søren Lassens store overraskelse. Han skulle nemlig flytte ud på 'Ødegården', som kan ses eksklusivt på TV 2 PLAY.

Her skal han kæmpe mod to andre deltagere om chancen for at vende tilbage til 'Hjem til Gården'-finalen.

Med nederlaget i tvekampen fulgte dog en vigtig opgave for Søren Lassen. Han skulle skrive et brev til de andre beboere, hvor han udpegede næste uges storbonde.

Brevet kan få afgørende betydning i næste uges afsnit af 'Hjem til Gården', hvor storbonden får ansvaret for ugeopgaverne, at vælge førstekæmper og få immunitet.

square to 16x9
'Hjem til Gården'
Her er alle deltagerne