Ingemann og Vestkysten

Peter Ingemann chattede med læserne - her er alle hans svar

Peter Ingemann besøger hele vestkysten i programmet 'Ingemann og Vestkysten'.

Mandag aften den 8. april chattede Peter Ingemann med seerne efter 'Ingemann og Vestkysten'.  

Du kan følge 'Ingemann og Vestkysten' på TV 2 PLAY her.

Herunder kan du læse alle hans svar.

Stil spørgsmål

Spørgsmål

Natascha :

Hej Peter Selvom der måske er et åbentlyst svar til spørgsmålet: Hvorfor læste du til journalist? Drømte du om en anden karriere da du var ung? Jeg må dog sige du har ramt plet med at være tv-vært/journalist. Du er fangende, god fortæller og formår både at få seeren at tage de alvorlige emner alvorligt, såvel som at få os til at drømme, som Beha familien.

Svar:

Hej Natascha

Det var for at lave det, jeg laver i dag. Jeg havde også en kort drøm om at blive krigskorrespondent. Det prøvede jeg i Kosovo og jeg fandt ud af, at det SKULLE JEG I HVERT FALD IKKE VÆRE.

Kh

Peter

Spørgsmål

Lasse:

Hej Peter. Først og fremmest respekt for din måde at være på! Elsker at følge med i dine facebook opslag hvor du bare taler frit fra leveren! Hvad er det mest grænseoverskridende du har været udsat for i dine programmer ? Er der noget du aldrig glemmer at have prøvet?

Svar:

Hej Lasse

Det var at besøge slummen i Filipinerne i forbindelse med en 'Størst'-optagelse. Det gjorde ondt at se, hvordan folk lever - eller nærmest ikke gør det.

Kh

Peter

Spørgsmål

Anders:

Hej Peter, Jeg har lige læst historien omkring din far på TV2.dk og der stod, at han byggede/drev hotel i Aabybro. Nu er jeg selv gammel Aabybro-dreng. Var det hotel Søparken? PS: Det er fantastiske programmer du laver. Meget nærværende. Mvh Anders

Svar:

Hej Anders

Ja, det var det.

Kh

Peter

Spørgsmål

Detlef:

Hej Peter, hvad betyder dine tatoos? Kærlig hilsen fra Tyskland

Svar:

Hej Detlef

På den ene arm har jeg navnene på to attentatmænd, der prøvede at slå Hitler ihjel. På den anden arm har jeg Stalingrad-madonnaen. En tegning lavet i Stalingrad under belejeringen i julen 1942-43.

For mig står de tatoveringer for mod, visioner og frihed.

Kh

Peter

 

Spørgsmål

Vagn:

Hej Peter. Hvornår ser vi dig i vil med dans?

Svar:

Hej Vagn

Aldrig! Aldrig! Aldrig!

Kh

Peter

Spørgsmål

Kasper:

Hej Peter, har du solgt knallerten eller holder den parkeret hjemme og nypudset og klar til et nyt eventyr ?

Svar:

Hej Kasper

Knallerten ejes af produktionsselskabet, der laver programmet. Den holdes i reserve til en ny omgang programmer.

Kh

Peter

Spørgsmål

Karen Flyvholm :

Hej Peter, tusinde tak for endnu et fantastisk program. Man kan ikke lade være med at være helt opslugt af dine programmer og dit dejligt humør. Jeg ved du er ved at skrive en bog som jeg glæder mig til at læse. Hvornår udkommer den? Kh Karen

Svar:

Hej Karen

Hvis alt går vel, så kommer den til efteråret. Det kommer til at hedder 'Ingemanns land 2'.

Kh

Peter

 

 

Spørgsmål

Martin:

Hej Peter Hvordan var det at se din fars sommerhuse igen,og hvor mange steder har han lavet sådan nogen områder,som er i brug den dag idag?? Ps. Det lyder som om Puch`en er utæt imellem topstykke og cylinder,en svaghed på Puch Monza Juvel. ;)

Svar:

Hej Martin

Det er helt rigtigt, Den er lidt utæt. Det er godt hørt. Jeg har ikke tal på, hvor mange steder, min far har bygget i Danmark. Men det er mange, og de er, så vidt jeg ved, alle stadig i brug. 

Kh

Peter

Spørgsmål

Henrik Holme:

Hej Peter. Super programmer du laver :) Har du et ynglings sted på Vestkysten?

Svar:

Hej Henrik

Nej, ikke rigtigt. Jeg synes om vestkysten i alle sine nuancer og facetter. Men skal jeg pege på ét sted, så må det være Thyberøn. Det er bare et fedt sted.

kh

Peter

Spørgsmål

Heidi:

Hej Peter Hvilken uddannelse er det nu du har ? Min distræte hjerne har glemt det Mere “Størst” tak

Svar:

Hej Heidi

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2001.

Kh

Peter

Spørgsmål

Ole Laursen:

Hej Peter. Har lige læst din bog, et meget ærligt og rørende fortælling. (et under du overlevede) Nu hvor du genser meget af det din far har opbygget gennem mange år, på din tur, ned langs kysten, har du så aldrig selv haft drømmen om selv at bygge noget op, du har jo en fantastisk drive. Og et fedt program i øvrigt, du fanger noget vi ikke har hørt om i vores historietimer.

Svar:

Hej Ole

Tusind tak for de søde ord. Nej, jeg har aldrig haft lyst til at satse så meget, som min far gjorde. Men respekt for at folk tør og gør det.

Kh

Peter

Spørgsmål

Pernille:

Hej Peter Sidder lige og diskuterer med manden, om det er din originale knallert fra du var ung?? Godt program :-)

Svar:

Hej Pernille

Nej, desværre. Den er nøjagtig magen til. Min blev kvast under en gaffeltruck ved et uheld i Silkeborg. Min kammerat havde købt den og kørte ræs med den i et lagerhal til et byggemarked. Så væltede den og gled ind under gaffeltrucken og blev mast.

Kh

Peter 

Spørgsmål

Mikkel:

Hej Peter Jeg er enorm stor fan af dig! Din tilgang til livet, til dit arbejde og måden du leverer det på. Dit sind, din måde du gør tingene på. Jeg elsker det jyske i dig! Du rører mange personer, og eksponerer Jylland, Danmark, og verdenen virkelig godt! Hvem er din store inspirationskilde, der har gjort dig til den du er idag?

Svar:

Hej Mikkel

Min far og mor. Søren Ryge Petersen og Churchill. No shit!

Kh

Peter

Spørgsmål

Rene :

Hej Peter tak for de kanon programmer du laver.. jeg bor i dag på Djursland men er selv fra Ry eller Gl Rye faktisk.. Jeg husker da jeg gik på mølleskolen i 8 kl Da fik vores klasse foræret et stykke jord af din far med en masse juletræer som vi fældede og solgte og fik råd til en klasse tur til Berlin.. Det var i 1988 så en tur til Berlin var jo helt fantastisk.. Ved ikke helt hvordan det kom istand, at vi fik de juletræer forærende.. Men det var sgu da stort af din far..

Svar:

Hej Rene

Det kan jeg godt huske. Tak for din søde besked. 

Kh

Peter

Spørgsmål

Ida :

Hej Peter. Min datter vil gerne vide, om du kan lide heste :-D

Svar:

Hej Ida

Jeg kan ikke ret godt lide heste. I'm sorry. Jeg er utryg ved dem. 

PS. Min farfar var hesteslagter :)

Kh

Peter

Spørgsmål

Ole Bak:

Over hvor mange dage er serien optaget, har der været pauser indimellem, eller var det virkelig i ét hug?

Svar:

Hej Ole

Det tog 25 dage at optage. 

Kh

Peter

Spørgsmål

Jeppe Søndergard:

Hejsa Peter sikke nogen gode programmer du har lavet især det her om vestkysten, hvor mange er i om at optage det program ? tænker på om ham der holder kameraet også køre på en knallert sammen med dig eller hvordan er det ellers om i køre i bil ved siden af dig

Svar:

Hej Jeppe

Vi er fire i alt på holdet. Og der bliver filmet fra en bil, når vi kører på vejen. Det tog 25 dage at optage hele programmet.

Kh

Peter

Spørgsmål

Birgitte:

Hej Peter.. Jeg elsker simpelthen det virker som om du siger lige nøjagtig hvad du tænker, og først bagefter tænker over om det var “smart” at sige det.. Er du nogensinde kommet “galt afsted” med det..?? PS. Total fan - har set alt med dig..

Svar:

Hej Birgitte

Nej, ikke mig bekendt. Men det er jeg nok ikke den rigtige til at svare på. 

PS: Min hjerne arbejder så mega hurtigt :)

Kh

Peter

Hej alle 

Tusind tak for den flotte modtagelse af programmet og de gode spørgsmål. Det rører mig virkelig. Jeg prøver at svare på så mange spørgsmål, jeg kan.  

Spørgsmål

Francesco Falk:

Hej Peter Super program du har fået lavet, bor selv på Vestkysten. Det undre mig dog at du ikke har lavet et stop i (Porten til Vesterhavet) Søndervig. Hvordan kan det være denne by er sprunget over?

Svar:

Hej Francesco

Der er mange steder, man kunne have stoppet. Jeg ville gerne have stoppet alle steder, men så skulle vi lave hundrede udsendelser. 

Kh

Peter