X Factor

Ankerstjerne giver deltager undskyldning: - Jeg var rasende

Dommeren introducerede den forkerte deltager, da Patrick Smith skulle på scenen.

Patrick Smith stod klar bagved scenen. Det var bare et spørgsmål om sekunder, før han skulle på.

Men pludselig hørte spillemanden fra Lolland alt fejle i 'X Factor'-studiet. Ankerstjerne skulle have præsenteret ham som næste deltager på scenen, men med store vendinger introducerede dommeren sin anden deltager Benjamin i stedet for ham.

Og hvad seerne aldrig så på tv-skærmen var, hvordan fejlen påvirkede Patrick Smith.

- Jeg var rasende, lyder det fra deltageren efter showet.

Afstemning

Var det den rigtige deltager, der røg ud af 'X Factor'?

- Heldigvis har vi en rigtig professionel og sød dame ude bagved, der hedder Toniah (koreograf i 'X Factor', red). Hun tog lige fat om skuldrene på mig og sagde: "Slap nu af", og så var jeg god igen. Men altså, det kan ske, mand. Det er live-tv, fortsætter Patrick Smith, der står ved siden af sin dommer.

- Ja, undskyld, min skat. Ahmen altså, hæsligt, udbryder Ankerstjerne og lægger armen om sin deltager.

Øjeblikket hvor det går op for Ankerstjerne, at han har præsenteret den forkerte.

Misforstod hint fra Sofie Linde

Under showet bad Ankerstjerne 'X Factor'værten Sofie Linde om et tip til, hvem han skulle sende på scenen som den næste deltager. Det var her, det begyndte at gå galt.

Hun udbrød, at det var en "ung fyr med guitar", og først da Ankerstjerne var helt færdig med sin præsentation af Benjamin – som netop skulle på scenen med en guitar senere i showet – afbrød værten ham:

- Nej nej nej. Undskyld! Det var den anden med guitaren, sagde Sofie Linde, som herefter tog fejlen på sine skuldre.

Så kan det være, at vi mangler at få publikum med på vores vogn

Ankerstjerne

- Det første, der kommer op i mit hoved er, at Patrick spiller guitar. Patrick har altid en guitar på sig. Også backstage. Han går og spiller hele tiden. Så jeg får bare sagt: "Han har en guitar med" og glemmer fuldstændig, at han har ikke en guitar med på det her nummer, siger hun til TV 2 efter showet.

Sofie Linde bad Ankerstjerne komme op på scenen for at give Patrick en helt særlig præsentation efter fejlen.

Selv ærgrer Ankerstjerne sig over misforståelsen, og efter showet siger han til Patrick:

- Heldigvis tacklede I det helt sindssygt flot, både dig og Benjamin. Men totalt utjekket af mig. Det må jeg komme efter. Men altså, det er min første sæson. Så er der også noget at arbejde på, griner dommeren.

- Jeg har fået mere blod på tanden

Den hæsblæsende aften sluttede dog ikke her for 18-årige Patrick Smith. Seerne sendte ham i farezonen for anden uge i træk, og selvom dommeren Oh Land valgte at sende ham videre, var hun ikke imponeret over samarbejdet mellem Ankerstjerne og Patrick Smith.

- Jeg ved ikke, hvad der er gået galt i det samarbejde, siden det ikke kunne forløse sig, men jeg insisterer på at give det en chance til, lyder det fra dommeren efter showet.

Afstemning

Synes du, tonen mellem dommerne var for hård i fredagens 'X Factor'?

Og den chance er Ankerstjerne glad for, men han er ikke helt enig i Oh Lands udlægning.

- Patrick og jeg føler begge to, at der er masser af potentiale og mange ting, vi ikke har forløst endnu. Vi er selv blevet totalt bevægede af alle de valg, vi har taget. Så kan det være, at vi mangler at få publikum med på vores vogn, lyder det fra dommeren, som fortsætter:

- Jeg tror, vi begge to føler sindssygt meget, for det vil laver, og vi vil så meget mere end det.

Patrick Smith lægger ikke skjul på, at han synes, det er hårdt at være i farezonen. Samtidig har deltageren tænkt sig at gøre alt for at udnytte den ekstra chance fra Oh Land.

- Nu faldt jeg endnu engang, men jeg rejser mig. Jeg har virkelig fået blod på tanden. Jeg ved, hvad vi skal spille i næste uge, og det bliver fuldstændig sindssygt, lyder det fra Patrick Smith.

Afstemning

Hvilken deltager imponerede dig mest under fredagens 'X Factor'?

Se eller gense 'X Factor' på TV 2 PLAY.