Skuespiller hyldet med personligt show: - Der tog de røven på mig

Med et musikalsk medley blev Dar Salim præsenteret som presenter ved Zulu Awards 2019.

Til ’ZULU awards’ var der planlagt en helt særlig overraskelse til skuespilleren Dar Salim.

Han skulle på scenen for at præsentere de nominerede i kategorien ’Da vi alle sammen grinte’, men først havde skuespillerne Jakob Oftebro og Johannes Lassen forberedt et indslag.

- Dar Salim er ikke bare en fantastisk skuespiller. Han er også meget sød, et godt menneske, klog, velbegavet, velformuleret, smuk, stærk, en god kollega og så har han de der øjne, der bare brænder igennem skærmen, lød det fra skuespillerne, der brød ud i sang.

De startede ud med en Dar-version af Anne Linnets ’Smuk og dejlig.’

- Jeg gik ind til byen for at kigge efter Dar, sang Oftebro og fortsætte i omkvædet:

- Du er så smuk og Dar-lig.

Herefter skiftede de over i ’Dig og Mig.’

- Dar og mig. Der findes kun os to – Dar og mig, sang de, mens publikum viftede med deres mobiltelefoner, hvorpå der stod ’Dar’.

Se hele indslaget i toppen af artiklen.

Søs Fenger elsker Dar

Da Søs Fenger trådte ind på scenen, tog hovedpersonen hånden op foran munden i overraskelse.

- Åh, hvor jeg dog elsker Dar. Vi mødes måske om tusind år, sang hun.

Medleyen kulminerede, da et stort kor trådte ind på scenen og sang ’Hey Jude’ – selvfølgelig også i en særlig Dar-udgave.

- Dar, Dar, Dar, Dar, Dar, Dar, Dar. Dar Salim, sang de, mens hele salen rejste sig og vajede med armene.

Dar Salim sad med begge hænder mod kinderne og kiggede lamslået på, inden han gik op på scenen og gav Søs Fenger et stort kram.

- Hvad siger man til sådan noget? Det er som at falde ned i et gorillabur i Zoologisk Have, og så tager mor-gorilla….ej, jeg stopper den her. Det er både dejligt og meget skræmmende, sagde Dar Salim.

Kunne ikke lade være

Den særlige hyldest til Dar Salim havde ingen anden grund, end at han er en fantastisk skuespiller, lyder det fra redaktør på TV 2 ZULU Asger Schønheyder.

- Vi har besluttet at gøre mere ud af presenterne (gæster, der skal præsentere priserne og de nominerede) og alt det, der ellers forgår på scenen i år. Så da vi fik overtalt så stor en stjerne som Dar Salim - som vi elsker på ZULU - tænkte vi, at vi ville gøre lidt ekstra ud af det, siger Asger Schønheyder.

- Nogle gange behøver man ikke en grund til at hylde nogen, udover at de er så dejligt et menneske, at man ikke kan lade være, siger han.

Dar Salim spillede i efteråret hovedrollen i TV 2-serien ’Kriger’.

Okay at blive genert

Det musikalske medley blæste Dar Salim helt bagover.

- Det var jo vanvittigt og enormt kærligt. Så står Søs Fenger og synger sådan en klassiker og laver den om, sagde han, da han var trygt nede fra scenen igen, og chokket havde lagt sig.

- Det var en af de få gange i mit liv, hvor jeg blev mundlam. Jeg ville gerne have sagt noget sjovt oppe på scenen, men det kunne jeg bare ikke, sagde han.

Han var forberedt på, at der ville være ’en lille gimmick’ til showet, men indslaget kom helt bag på ham.

- Der tog de røven på mig.

- Her i Danmark er vi dårlige til at få komplimenter, og det skal vi blive bedre til. Men jeg synes, at det var okay at blive lidt genert, når man får sådan et kompliment. For det var voldsomt. Men for fanden, hvor er jeg stolt, beæret og ydmyg. Det var dejligt, sagde han.