Zulu Awards

Sofie Linde kåret som årets tv-vært for fjerde gang - Jeg bliver helt rørt

Hun vandt også prisen for 'Årets webstar' sammen med sin mand, Joakim Ingversen.

Det er fjerde gang i træk, at Sofie Linde vinder prisen for Årets tv-vært ved 'ZULU Awards', hvor årets største navne og præstationer inden for musik, film, tv og sociale medier hyldes.

Hun vinder for sin værtsrolle i 'X Factor'.

Det var en bevæget Sofie Linde, der gik på scenen for at modtage prisen.

- Jeg bliver helt rørt, tusind tak. Det er jeg bare helt vildt glad for. Jeg er blevet mor, og jeg er ikke så god til det her. Tak. Kys, lød det fra 29-årige værtinde.

Hun vandt over Kristoffer Eriksen, Jonatan Spang, Lene Beier og Mathias Helt, der også var nomineret i kategorien.

- Hvert år er det virkelig kommet bag på mig, så jeg har aldrig formået at holde en særligt god tale. Og i år var da helt ad helvedes til. Det var helt skidt. Jeg blev sgu rørt, siger hun. 

Og selvom det var fjerde gang, var det lige så stort for hende. 

- Det er et gigantisk skulderklap. Det betyder enormt meget, for når man er vært, er man ret ensom. Man er en enmandshær, så at folk lægger mærke til mig og synes, at det jeg gør er fedt, er jo for vildt.

Sofie Linde blev mor i februar 2018, hvor hun og manden Joakim Ingversen fik datteren Trine. Datteren har været med, når mor har været på arbejde som vært. 

Sofie Linde kunne i efteråret 2018 tilføje endnu en ny titel på cv'et; forfatter. I bogen 'Fårking gravid' beskriver hun ærligt og humoristisk sin graviditet, der var alt andet end en sød ventetid. Trangen til spandauere og store følelser i frit spil dominerede de ni måneder, før Trine kom til verden.

Årets webstar

Faktisk skulle Sofie Linde slæbe hele to statuetter med hjem fra showet. Hun vandt nemlig også prisen for ’Årets webstar’ sammen med Joakim Ingversen, der er vært på Danmarks Radio. På Instagram har parret fået en stor fanskare ved at lave fjollede videoer og billeder, hvor de langt fra lever op til Instagrams idealer om ynde og perfektion.

- Det er for vildt. Astralis skulle nok egentlig have vundet, for de har vundet internettet. Rådhuset skylder pandekager, for de er faktisk verdensmestre. Men vi deler den med dem, sagde Sofie Linde, og husbonden tilføjede: 

- Jeg vil også bare gerne sige tak. For helvede, hvor er det fedt mand. Tak tak tak.

Da Sofie Linde efter prisoverrækkelsen stod og gav interviews, kom Astralis-drengene og omringede hende med krammere og lykønskninger. 

 Udover de professionelle Counter Strike-spillere fra Astralis var også Anders Hemmingsen og hans følgere, Charter McCloskey for karakteren Jacob Ditzel, Julia Sofia, Morten Münster og Frederik Trudslev også nomineret som 'Årets webstar.'

'ZULU Awards' blev afholdt i K.B. Hallen på Frederiksberg i København torsdag aften, og søndag sendes det på TV 2 ZULU klokken 20.50.