Vild med dans

Danser i tårer efter exit: - Du har været det perfekte match for mig

Skuespiller Esben Dalgaard røg ud af ’Vild med dans’, og han efterlader et stort indtryk på sin dansepartner.

Det blev til en tredjeplads til skuespilleren Esben Dalgaard og Mille Funk.

Parret måtte forlade dansegulvet uden omdans, efter seerstemmer og dommerpoint var regnet sammen i semifinalen fredag aften.

Selv kalder Esben Dalgaard sin tid i programmet for "en uventet stor oplevelse":

- Da jeg sagde ja til at være med, havde jeg ikke forestillet mig at stå her - på nogen som helst måde, siger han og fortsætter:

- Det har på alle parametre været en kæmpestor oplevelse: De andre dansere, familien har bakket op, dommerne var fede. Mille var selvfølgelig nummer et, det har været fuldstændig fantastisk.

Parrets exit betød, at Molly Egelind og Mads Vad samt Simon Stenspil og Asta Bjørk nu er klar til finalen i Forum Horsens næste fredag.

Dommerkarakterer program 11

Argentinsk tango: 

  • Esben og Mille: 34 
  • Simon og Asta: 35 
  • Molly og Mads: 39 

1. dans - nyfortolket

  • Esben og Mille: 36
  • Simon og Asta: 40
  • Molly og Mads: 40

Showdans:

  • Molly: 3 point
  • Simon: 2 point
  • Esben: 1 point

Kærlighedserklæring til dansepartner

Selvom det udstemte par tog nederlaget pænt, bar den professionelle danser Mille Funk følelserne uden på tøjet efter programmet.

- Jeg ville rigtig godt have været i den finale, men nu er vi her, og vi kan ikke lave det om, siger hun og fortsætter:

- Men når jeg står og ser på det, vi har været igennem – og bare at stå her og tale om det – så bliver jeg helt rørt. Det er helt fantastisk, siger en følelsesladet Mille Funk.

Parret har blandt andet danset en fyrig paso doble sammen.

Sammen med Esben Dalgaard har hun nået sin hidtil bedste placering og slået flere personlige rekorder. For første gang er hun gået videre efter en omdans. Hun har danset sin første paso doble og argentinsk tango på dansegulvet, og så har hun scoret sit første tital af dommerne. 

- Det er glædestårer, jeg er rørt over det hele. Jeg er da også hammerked af det, men det er ikke det, jeg græder over. Jeg græder over alt det, vi har været igennem, og det er mærkeligt, at det er slut nu, siger den professionelle danser, der har været med i ’Vild med dans’ i fire sæsoner.

- Jeg havde ikke troet det, men du har været det helt perfekte match for mig, siger hun til Esben Dalgaard efter showet.

Sådan så det ud, da parret mødte hinanden for første gang.

Esben Dalgaard siger selv, at han småsveder lidt over det hele, inden han skal møde sin partner i 'Vild med dans' for første gang. Video: Thor Hedegaard

Fra jysk klumpfod til tredjeplads

Esben Dalgaard er heller ikke i tvivl om, at han og Mille Funks gode samarbejde har været noget af det, han kan tage med videre fra programmet.

- Det vigtigste er det venskab, jeg har fået med Mille. Hun har peak performet ved at få sådan en jysk klumpfod til en tredjeplads. Det, synes jeg, er det største, siger han.

Skuespilleren var ikke ligefrem bookmakernes favorit, da ’Vild med dans’-sæsonen blev skudt i gang. Faktisk blev han af flere oddssættere vurderet til en niende plads ud af de tolv nye dansere.

Men fredag efter fredag har han imponeret både dommere og seere.

Faktisk er han også selv lidt imponeret over sine egne evner.

- Jeg er helt ærlig, når jeg siger: jeg forstår ikke, det er os, lød det fra skuespilleren.

Se deres ellevte dans i Vild med dans 2018.

Parret har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra seerne, og det har betydet meget for dem.

- Folk har skrevet, at det er fedt, at man skal tro på sig selv og nå det, man ikke lige troede på i starten, og det er et fantastisk budskab at få lov til at give her, siger Esben Dalgaard.

Se eller gense 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.