'Breaking Bad' vender tilbage - men uklart i hvilken form

16x9
Bryan Cranston i rollen som Walther White, der kalder sig selv for Heisenberg, når han sælger narko. Foto: Sony Pictures

Det er uklart, om nogen af de originale stjerner fra tv-serien skal medvirke i det nye projekt.

En fortsættelse af den prisvindende successerie 'Breaking Bad' skulle være lige på trapperne. Denne gang i form af en film.

Det beretter lokale medier i byen Albuquerque i delstaten New Mexico, hvor tv-seriens handling udspiller sig, og hvor den også blev optaget.

Avisen Albuquerque Journal skriver, at ifølge interesseorganisationen New Mexico Film Office er arbejdstitlen på det nye projekt 'Greenbrier', og optagelserne vil begynde i midten af november og vare frem til starten af februar.

New Mexico Film Office har hverken be- eller afkræftet, at det nye projekt er en 'Breaking Bad'- film, men ifølge avisen bekræfter kilder tæt på projektet, at den er god nok.

Interesseorganisationen oplyser, at ’Greenbrier’ handler om en kidnappet mands flugt mod friheden, og skaberen af den originale tv-serie, Vince Gilligan, skulle have forfattet samt være i instruktørrollen på det nye projekt.

Der er dog ikke kommet nogen detaljer frem om, hvilke karakterer fra 'Breaking Bad'-serien der vil returnere til den mulige film.

Vince Gilligan begiver sig endnu en gang ud i en historie fra universet omkring tv-serien 'Breaking Bad'.
Vince Gilligan begiver sig endnu en gang ud i en historie fra universet omkring tv-serien 'Breaking Bad'. Foto: Robyn Beck / Scanpix Denmark

Gymnasielæreren, der bliver narkosælger

Tv-serien, der har vundet flere Emmy-statuetter, er historien om gymnasielæreren Walter H. White, der diagnosticeres med fremskreden lungekræft.

Han vender sin tilværelse til et liv fyldt med kriminalitet, hvor han producerer og sælger metamfetamin sammen med en af sine tidligere elever, Jesse Pinkman, med det formål at sikre sin families økonomiske fremtid, før han dør.

De to hovedroller blev spillet af henholdvis Bryan Cranston og Aaron Paul.

De to hovedroller, Aaron Paul og Bryan Cranston, er flere gange blevet hædret for deres præstationer i 'Breaking Bad'.
De to hovedroller, Aaron Paul og Bryan Cranston, er flere gange blevet hædret for deres præstationer i 'Breaking Bad'. Foto: Robyn Beck / Scanpix Denmark

Det er dog ikke første gang, at tv-serien afføder en ny udgivelse. I 2015 kom første sæson af 'Better Call Saul', der handler om karakteren Jimmys transformation til advokaten Saul Goodman, som også spiller en stor rolle i 'Breaking Bad'.

Handlingen i 'Better Call Saul' tager sin begyndelse seks år før 'Breaking Bad' og har også Vince Gilligan med som en af bagmændene.

Om den nye film udspiller sig før eller efter 'Breaking Bad', beretter Albuquerque Journal ikke noget om. Selvom avisen skriver, at det nye projekt er en biograffilm, kan den eventuelt også munde ud i en form for miniserie.

Det er Sony Studios, som er produktionsselskabet bag 'Greenbrier'. De stod ligeledes bag optagelserne af 'Breaking Bad' og 'Better Call Saul' i Albuquerque, New Mexico.

Rollen som Saul Goodman bliver spillet af Bob Odenkirk i både 'Breaking Bad' og 'Better Call Saul'.
Rollen som Saul Goodman bliver spillet af Bob Odenkirk i både 'Breaking Bad' og 'Better Call Saul'. Foto: Frank Ockenfels 3/amc / AMC