Vild med dans

Overraskelse efter 'Vild med dans'-afgørelse: - Jeg heppede også på Lucy

Signe Lindkvist er glad for, at det var hende, der blev stemt ud af 'Vild med dans'.

Fredagens afgørelse i 'Vild med dans' tog en uventet drejning denne aften.

Her valgte den udstemte tv-vært Signe Lindkvist at dedikere sine sidste ord til en af sine dansekollegaer.

Seerne havde netop afgjort, at det blev hende og Thomas Evers Poulsen, der måtte forlade programmet efter en omdans mod musikeren Lucy Love og Michael Olesen. 

- Nu må jeg gerne sige det: Jeg heppede også på Lucy, fordi jeg synes Lucy er den, der fortjener det mest. Jeg er meget enig med Jens Werner, når han siger, at Lucy har gennemgået en stor forandring. Jeg er vildt stolt af Danmark, at man sender en pige videre, der har perler i hele håret, og ikke en som mig, der har været i fjernsynet hele mit liv.

Dommernes point i program 9

  • Molly og Mads: 36 point
  • Esben og Mille: 31 point
  • Simon og Asta: 30 point
  • Lucy og Michael: 28 point
  • Signe og Thomas: 26 point

Da den kommentar faldt, og mens publikum sendte farvelklapsalver afsted mod det udstemte par, kom Lucy Love løbende mod Signe Lindkvist og gav hende et stort spontant kram. 

Se afgørelsen - og krammet - i videoen øverst.

Stolt af at Danmark kan forstå Lucy

Selv om Signe Lindkvist kommer til at savne at se sin dansepartner Thomas Evers Poulsen hver dag i træningslokalerne, så accepterer hun seernes afgørelse:

- Det er en konkurrence, og jeg er ikke så meget et konkurrencemenneske, men jeg gør det, så godt jeg kan, og når konkurrencen så tager en anden drejning, så tager jeg det med sindsro, sagde hun til TV 2 efter afgørelsen.

Her afslørede hun også, at hun faktisk siden program to i 'Vild med dans' har holdt med Lucy Love.

- Efter Lucy havde været i første omdans, så sagde jeg til hende: Du skal danse til titelmelodien fra 'Shrek', for så kan folk forstå dig: At man nogle gange ser anderledes ud udenpå, men at man er blød indeni, fortæller Signe Lindkvist og fortsætter:

- Ligegyldigt om man har perler i håret eller grønt hår, eller om man er tyk eller tynd, eller høj eller lav, er det aldrig rigtig sjovt at være anderledes eller at føle sig anderledes, så jeg er bare virkelig stolt af Danmark, at danskerne kan forstå og elske Lucy, selvom hun ikke ligner definitionen af en klassisk danser.

Til venstre: Sådan så det ud, da Lucy Love og Michael Olesen mødte pressen første gang - til højre: Parret fredag aften i en vals

Lucy Loves hår var stort og grønt i de første programmer af 'Vild med dans'.
Lucy Love og Michael Olesen.

Følger ikke strømmen

Lucy Love var meget overvældet over modstanderens rosende ord:

- Hun er så vild! At man har så meget at give, at man kan stå og i stedet for at sige: ”Det var fantastisk at være med”, at hun så retter fokus over på mig

- Det beskriver bare, hvilket fantastisk menneske hun er, supplerede Michael Olesen.

Det er rart, at jeg kan sove længe, og at jeg ikke skal komme bruncreme på benene til at dække mine blå mærker

Signe Lindkvist

Både Signe Lindkvist og Lucy Love kan siges at være nogle kreative sjæle, der selv har villet have indflydelse på deres look i 'Vild med dans'.

Lucy Love har selv designet sine dansekjoler, og Signe Lindkvist har måttet overtale stylisterne til at give hende lov til at få stjerner i ansigtet eller store blomster i håret. Netop det med at insistere på at gøre tingene på deres egen måde, har de to nydansere til fælles:

- Fra day one havde vi en forbindelse, vi talte samme sprog på en måde. Selv om hun er ældre, så kommer vi fra den samme skole i virkeligheden. Cirkus og rapper, det er lidt det samme, sagde Lucy Love og uddybede:

- Man kan også bare følge med strømmen. Det gør vi ikke, og derfor føler jeg, at vi er fra samme skole.

- "Gud Signe, du kan jo danse"

Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen har klaret sig igennem ni fredage, men måtte desværre sige farvel tre fredage før finalen.

Se deres niende dans i Vild med dans 2018.

Tv-værten synes selv, hun er blevet bedre til at danse efter de mange uger - og den melding har hun også fået fra andre:

-  Jeg har fået sms’er fra mine kammerater, der skriver: "Gud Signe, du kan jo danse".

Hun ser frem til at sove længe, nu hvor Thomas Evers - eller Evers, som hun bare kalder ham, ikke skal piske hende rundt i træningslokalet:

- Det er rart, at jeg kan sove længe, og at jeg ikke skal komme bruncreme på benene til at dække mine blå mærker og ikke altid skal tage tre Ipren'er når jeg skal sove, fordi min krop er overanstrengt. Så det er selvfølgelig både en lettelse, og så bliver det underligt, siger hun.

Nu ser hun frem til at gå i gang med havearbejdet og til at se sin familie.

Se 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.