X Factor

Midt mellem 'X Factor'-optagelser - ny dommer er blevet far

Datteren forstod at time sin ankomst perfekt.

Hitmageren Ankerstjerne får rigeligt at se til dette efterår.

Ikke nok med at den 34-årige sangskriver og producer er i fuld gang med optagelserne til den kommende sæson af 'X Factor', som bliver vist på TV 2 i 2019.

'X Factor'-dommeren kan også bryste sig af en ny titel. Han er blevet far. Det annoncerer han på sin Instagram-profil med et billede af den lille ny.

- Det var vildt og intenst og tog lang tid og gjorde ondt og alle sådan nogle ting, men det var en fødsel, og Lise (Ankerstjernes kæreste, red.) var en kriger og helt fantastisk og sej, siger en stolt Ankerstjerne.

Den lille pige var 53 centimeter lang og vejede 3370 gram, da hun ifølge faderen kom til verden sund, glad og rask i mandags på Rigshospitalet, hvor den dybt berørte nye far fik lov at klippe navlestrengen.

- Hvor er det egentlig sindssygt, at vi ikke taler meget mere om fødsler, for hold kæft hvor er det bare sindssygt. Jeg overværede jo hvert et sekund, og fuck hvor er det sejt og dybt fantastisk.

Navnet på den lille pige, der i løbet af sine fem første levedage er nået op på 3600 gram, venter de nybagte forældre lidt med at offentliggøre, så de selv lige kan nå at vende sig lidt til det.

Perfekt timing

Arbejdsmæssigt er det dog 'X Factor', der fylder for Ankerstjerne. De seneste uger har han lavet tv-optagelser af de forskellige auditions i København, Odense og Aarhus sammen med resten af holdet bag.

I sidste uge udvalgte dommerne derefter de deltagere, de ville arbejde videre med frem mod optagelserne af den såkaldte '5 Chair Challenge'. Her kæmper deltagerne om at få en af dommernes fem stole, hvilket symboliserer en plads videre i 'X Factor'.

Og det, der kunne være blevet en hektisk fødsel med en dommer, der måtte haste afsted fra rullende kameraer, forløb anderledes roligt.

Musikeren nåede hjem fra tv-optagelserne tids nok til at tage godt imod sin lille datter.

De første optagelser sluttede op til weekenden, hvor hun blev født mandag, og dommerjobbet i 'X Factor' skal først passes igen fra næste uge. Så man må sige, at den lille pige forstår at time sin ankomst.

- Hun vidste lige, at far havde en uge til hende der, griner Ankerstjerne.

Den første uge som forældre er foregået i en såkaldt baby-boble.

- Vi har bare været fuldstændig gemt væk på vores egen lille planet os tre og bare kigget på hende og lært at være til sammen.

Jublende lykkelig

Det er kæresten Lise Koefoed og Lars Ankerstjerne Christiansens første barn. Siden juli måned har den nybagte far jublet over familieforøgelsen på Instagram.

- Det er sommer. Lise er blevet mega-tyk. Og jeg er blevet mega-lykkelig, skrev han, da parret offentliggjorde nyheden.

Siden har opdateringer fra 'X Factor'-kulissen blandet sig med små tegn på, at en baby var på vej. For godt en måned siden publicerede han et billede af sig selv med en autostol under hashtagget "stolt".

Og til sin fødselsdag i august gjorde Ankerstjerne status over sin alder samt sit arbejdsliv og skrev:

- Nu kommer min datter snart til verden - og det er alt, jeg ønsker mig. Hun er dét, det hele drejer sig om.

Endnu en 'X Factor'-baby

Hvorvidt, den lille pige skal med, når far skal optage 'X Factor'-liveshows, ved han ikke endnu.

- Jeg har lyst til at have hende med alle steder, men det kommer lidt an på trivsel, og jeg er heller ikke sikker på, at sådan et studie med masser af lys og høje lyde er noget for en lille baby, siger Ankerstjerne.

Det er ikke første gang, at 'X Factor' kolliderer med en familieforøgelse.

Sidste år fødte værtinden Sofie Linde sin datter weekenden før programmets første liveshow. Derfor overtog hendes mand, Joakim Ingversen, midlertidigt værtsrollen, indtil Sofie Linde vendte tilbage til det tredje liveshow.