Vild med dans

Lars Christiansen efter exit: - Der var et par fejl og det koster jo

- Hver gang du stod bomstille, så var du gudesmuk, sagde dommer Britt Bendixen til håndboldveteranen fredag aften.

Det var en fattet Lars Christiansen, der denne fredag måtte forlade 'Vild med dans' sammen med sin partner Sofie Kruuse. 

- Helt ærligt, jeg har det faktisk okay. Jeg var rimelig afklaret fra starten om, at det ville blive svært. Jeg vidste jo nok, at jeg havde en del stemmer hjemmefra, men at jeg stadig skulle præstere på dansegulvet, siger den tidligere professionelle håndboldspiller efter showets slutning.

Parret modtog aftenens laveste pointscore fra dommerne for deres firserinspirerede rumba. Det blev til i alt otte point, og Britt Bendixen sagde følgende til håndboldeksperten med glimt i øjet: 

- Du skal have den ros, at hver gang du stod bomstille, så var du gudesmuk.

Dommernes karakterer i 'Vild med dans' program 5

  • Simon og Asta: 26 point
  • Molly og Mads: 25 point
  • Signe og Thomas: 21 point
  • Lucy og Michael: 19 point
  • Esben og Mille: 19 point
  • Laila & Morten: 14 point
  • Rolf og Karina: 13
  • Emmelie og frederik: 12 point
  • Lars og Sofie: 8 point

Undervejs i sæsonen har Lars Christiansen haft svært ved at imponere dommerne med sine danseevner, men den jyske håndboldherre charmerede til gengæld seerne. Det var derfor duoens første omdans.

Her stod de overfor sangerinden Emmelie de Forest og dansepartneren Frederik Nonnemann.

Da stemmerne blev talt op, var det Lars Christiansens tur til at sige farvel, og han forholder sig til sin exit som en sportsmand:

- Der var et par fejl i ny og næ, og det koster jo. Sådan må det være i al slags sport, lyder det.

En kæmpe fornøjelse at danse med Lars

Lars Christiansen kommer både til at savne den daglige træning, sin dansepartner og at lære noget, der er så fjernt fra det, han plejer at lave.

- Jeg synes, det har været fedt at få lov til at danse med Sofie. Det har været totalt udfordrende og samtidig også virkelig været fedt at lære noget, der er så langt fra den verden, jeg har bevæget mig i.

Jeg vidste, at jeg nok ikke kom til at vinde det her, men jeg vidste også, at jeg ville prøve at give det alt, hvad jeg havde

Lars Christiansen

Selvom han synes, det er ærgerligt, at 'Vild med dans' nu er slut, glæder han sig også til at tilbringe tid sammen med familien igen.

Lars Christiansen er gift med den tidligere 'Vild med dans'-vinder Christina Roslyng, men han har hele tiden haft på fornemmelsen, at han nok ikke endte med det samme resultat. 

- Jeg vidste, at jeg nok ikke kom til at vinde det her, men jeg vidste også, at jeg ville prøve at give det alt, hvad jeg havde. Og så levede jeg med, at det på et tidspunkt ville stoppe.

Sofie Kruuse har kun roser til overs for nydanseren, som hun synes, har rykket sig fra program til program.

- Jeg synes, han har klaret det rigtig godt, og han har taget små skridt i den rigtige retning hele vejen igennem. Det blev ikke altid honoreret, men det blev honoreret af seerne, og det har været en kæmpe fornøjelse at danse med Lars. 

Se deres femte dans i Vild med dans 2018.

Emmelie: Er megaglad for en chance til

Det var sangerinden Emmelie de Forest og dansepartneren Frederik Nonnemanns anden omdans, og de er derfor både glade og lettede over at være gået videre i 'Vild med dans'.

Cha-cha-cha'en var nemlig ikke én af Emmelies yndlingsdanse. 

- Det har været hårdt med to latindanse i træk. Det er bare ikke min stærkeste side, tror jeg vist godt, man kan sige, siger hun. 

Duoen forklarer, at det, der især gjorde cha-cha-cha'en svær, var, at der var flere øjeblikke, hvor Emmelie de Forest stod på egen hånd og på den måde ikke kunne blive ført af sin dansepartner. 

Parret fik 12 point af dommerne, hvilket placerede dem næstsidst i fredagens show. 

- Det var ikke min bedste performance i aften, så jeg synes egentlig, det var fortjent, at vi røg i omdans. Men jeg er bare megaglad for, at vi får en chance til, lyder det fra den lettede sangerinde.

Se 'Vild med dans' fredag klokkken 20 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.

Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann