Vild med dans

De er ude af 'Vild med dans' 2018

Her kan du læse, hvem der røg ud af 'Vild med dans' uge for uge.

Under et brag af en finaleaften i Forum Horsens blev vinderen af 'Vild med dans' 2018 fundet.

Det skete foran 2800 publikummer og alle tv-seerne.

Her kunne skuespilleren Simon Stenspil og danseren Asta Björk til slut løfte trofæerne, efter de havde danset en vals, dystet i latinamerikanske danse i over fire minutter og fremvist den længe ventede freestyledans.

Duoen stod i finalen med skuespilleren Molly Egelind og danseren Mads Vad, der således måtte danse af med andenpladsen.

Herunder kan du læse, hvem der røg ud i årets dansekonkurrence fredag efter fredag.

11. fredag

Måtte forlade dansegulvet lige før finalen

Esben Dalgaard og Mille Funk er ude af 'Vild med dans' - så tæt på finalen, som det overhovedet er muligt.

Selv kalder skuespilleren sin tid i programmet for "en uventet stor oplevelse":

- Da jeg sagde ja til at være med, havde jeg ikke forestillet mig at stå her på nogen måde. Det har været en kæmpestor oplevelse, lød det fra skuespilleren.

Se deres ellevte dans i Vild med dans 2018.

Selvom parret røg ud, så markerede semifinalen alligevel en personlig rekord for den professionelle danser Mille Funk. Det er nemlig første gang i hendes tid i 'Vild med dans', at hun er kommet så langt.

Denne aften var der ingen omdans. Dommernes point og seerstemmerne blev talt sammen med det samme og afgjorde dermed at Esben Dalgaard og Mille Funk er færdige i konkurrencen.

Parrene dansede til semifinalen hver en argentinsk tango, en fælles showdans og så har de danset en forbedret udgave af deres allerførste dans fra program 1.

Se eller gense de tre nydanseres showdans her.

Se nydanserne i en holddans i Vild med dans 2018.

Finaleparrene er dermed Molly Egelind og Mads Vad samt Simon Stenspil og Asta Bjørk, der skal dyste om 'Vild med dans'-pokalen i den store finale, der bliver afholdt i Forum Horsens næste fredag.

10. fredag

Rørt rapper rød ud før semifinalen

Denne fredag blev den sidste i 'Vild med dans' for rapperen Lucy Love og dansepartneren Michael Olesen.

10 fredage har parret danset sig igennem, og det var fjerde gang, at parret kom i omdans. Denne gang klarede de det altså ikke. Det gjorde Esben Dalgaard og Mille Funk til gengæld, der sammen med Molly Egelind og Mads Vad samt Simon Stenspil og Asta Bjørk er videre til semifinalen næste uge.

Det var en tydelig rørt Lucy Love, der modtog seernes afgørelse. Da tv-vært Sarah Grünewald spurgte hende om, hvad det bedste, hun havde oplevet i 'Vild med dans' var, svarede rapperen:

- Det bedste? At jeg har mødt Michael.

- Jeg er så glad for at jeg sagde ja til at være med. Jeg vidste ikke, om der var plads til sådan en som mig, lød det fra Lucy Love.

Parret dansede denne aften en temperamentsfuld paso doble og fik flotte kommentarer med fra dommerne.

- Det var vildt godt. Lucy, du er så intens, de der mørke sorte øjne, de brændte igennem den her dans, og så dansede du også godt - hele din krop skreg paso doble, sagde dommer Nikolaj Hübbe til parret.

Se deres tiende dans i Vild med dans 2018.

9. fredag

Tv-vært tjekker ud

Signe Lindkvist er ude af ’Vild med dans’.

Om bare tre fredage skal finalen i ’Vild med dans’ 2018 stå, men det bliver uden Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen som en af finalisterne.

Afgørelsen blev truffet af seerne efter en omdans mod Lucy Love og Michael Olesen.

- Jeg har det fint. Jeg er ked af det på Thomas' vegne, fordi han er så ordentlig, dygtig, sød og rar. Men nu må jeg sige det: Jeg heppede faktisk også på Lucy, hun er den, der fortjener det mest. Hun har været igennem en stor forvandling, sagde Signe Lindkvist efter afgørelsen.

I aftenens program var der lagt op til at fejre et år, der havde betydet meget i nydanserens liv. For Signe Lindkvist var det året 2005, hvor datteren Karla My kom til verden.

Efter Signe og Thomas' exit er der nu fire par tilbage. De tilbageværende par er Simon Stenspil og Asta Bjørk, Esben Dalsgaard og Mille Funk, Lucy Love og Michael Olesen samt Molly Egelind og Mads Vad.

Rolf trækker sig

Cykelveteranen Rolf Sørensen måtte torsdag meddele, at han trækker sig fra 'Vild med dans'.

En uheldigt glidetur på en våd terrasse fik den fibersprængning, som sportsmanden pådrog sig under dansetræningen for to uger siden, til at volde problemer. Efter en konsultation hos lægen måtte Rolf Sørensen erkende, at det ikke ville være forsvarligt at fortsætte.

- En ting er, at skaden kan forværres, det andet er, at heller ikke lægen denne gang tror, at der er bedring i sigte, og derfor fraråder at fortsætte, sagde Rolf Sørensen til TV 2 torsdag.

Rolf Sørensens uventede exit betyder, at der kun er to par istedet for tre i finaleshowet, der bliver holdet i Forum Horsens.

Cykelveteranen trækker sig, da hans fibersprængning er sprunget op igen. Video: Rikke Museth Janniche

8. fredag

Ingen dansere stemt ud i særprogram

'Vild med dans’ rykkede ind på Det Kongelige Teater i anledningen af Knæk Cancer-ugen.

Her kunne seere og firmaer aftenen igennem donere penge til Kræftens Bekæmpelse til forskning, patientstøtte og forebyggelse af kræft, og der blev samlet i alt 21.318.340 kroner ind til det gode formål.

Fordi aftenen stod i velgørenhedens tegn var der ingen af de seks dansepar, der kunne blive stemt ud. I stedet var tre helt almindelige danskere, der hver har haft kræft tæt inde på livet, på gulvet. Her blev det den 61-årige Carsten Philipsen, der har uhelbredelig prostatakræft, der fik flest point. Han dansede en wienervals sammen med Mie Martha Moltke.

Efter de tre Knæk Cancer-par præsenterede de tilbageværende dansere i konkurrencen sæsonens første holddanse. Det blev holdet med Lucy, Michael, Molly, Mads, Esben og Mille, der fik de højeste karakterer af af dommerne.

Se deres holddans her:

Se Esben & Mille, Molly & Mads, Lucy & Michael, i en dans der fortolker Svansøen

Samtlige point denne fredag er blevet omregnet og tæller med i det samlede regnskab den følgende fredag.

Nedenfor kan du læse, hvem der har forladt 'Vild med dans' de tidligere fredage.

7. fredag

Laila Friis-Salling ude efter første omdans

Den 33-årige skiløber Laila Friis-Salling har danset sine sidste trin i 'Vild med dans'.

Denne fredag havde dansekonkurrencen boyband-tema, og det betød, at samtlige sange, der blev danset til, var lavet af forskellige boybands gennem tiden.

Men for skiløber Laila Friis Salling og dansepartneren Morten Kjeldgaard blev boyband-temaet dog det sidste.

Parret fik danset til Beach Boy-klassikeren 'Surfin USA', og trods 18 point fra dommerne fik Laila Friis-Salling alligevel ros:

- Jeg vil sige, du er vant til den sorte løjpe, men det her surfede du igennem, det var virkelig flot, sagde dommer Nikolai Hübbe til parret efter dansen.

Parret røg ud efter en omdans mod Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen - for begge par var det første gang, de røg i omdans.

Se deres syvende dans i Vild med dans 2018.

6. fredag

Grandprix-stjerne stoppede på toppen

Det blev sangerinden Emmelie de Forests sidste fredag på dansegulvet i ’Vild med dans’.

Sammen med partneren Frederik Nonnemann forlod hun danseprogrammet efter parrets tredje omdans i sæsonen.

Denne gang stod de over for skuespiller Esben Dalgaard og partneren Mille Funk, og seernes stemmer rakte ikke til en plads videre i konkurrencen.

Emmelie de Forest var ellers bookmakernes bedste bud på en vinder, inden danseparrene gik på gulvet for første gang. Men sådan gik det ikke.

- Vi sluttede på en high note. Det var vores bedste dans, og det var en god måde at slutte af på, lyder det fra sangerinden efter afgørelsen.

Fredag måtte sangerinden forlade 'Vild med dans'. Video: Rasmus Woo

5. fredag

Lars Christiansen tjekker ud

Der var dømt højt hår og humør, da TV2s fødselsår 1988 blev fejret i ’Vild med dans’.

Men for håndboldspiller Lars Christiansen og Sofie Kruuse endte aftenen knap så festligt. Efter en omdans mod Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann, blev det seernes stemmer der afgjorde resultatet.

- Jeg er stolt over prøve at kaste mig ud i det her. Især tak til dig Sofie, fedt at få lov til at prøve det, sagde Lars Christiansen, da stemmeresultat blev offentliggjort.

Se deres femte dans i Vild med dans 2018.

Parret forlod konkurrencen med aftenens laveste pointscore fra dommerne denne aften. Det blev til i alt otte point.

Til den høje håndboldspiller sagde Britt Bendixen dette - i en vanlig kærlig-drillende tone:

- Du skal have den ros, at hver gang du stod bomstille, så var du gudesmuk.

4. fredag

Farvel til bagedyst-stjerne

Rosa Kildahl måtte træde af dansegulvet for sidste gang i ’Vild med dans’ i år.

Den kendte bagedyst-stjerne blev sammen med dansepartneren Esbern Syhler-Hansen stemt ud efter en omdans mod Lucy Love og Michael Olesen.

- Det har været en ekstra oplevelse at lære de her danse at kende. Den indstilling, der er til det, den seriøsitet. Det er ikke bare sjov og ballade. Det er hårdt arbejde, men det har også været sjovt arbejde, sagde den 60-årige deltager efter afgørelsen.

Rosa Kildahl blev dermed den tredje deltager ude af 'Vild med dans'.

Se deres fjerde dans i Vild med dans 2018.

3. fredag

Adam Duvå Hall skuffet over exit

Det blev radioværten Adam Duvå Hall og partneren Mie Martha Moltke, der måtte forlade Vild med dans, som det andet par i denne sæson.

Det skete efter en eventyrlig musical-aften med flotte kostumer, hvor dommerne ellers belønnede deres tango med en delt 7.-plads.

Seernes stemmer vendte dog op og ned på resultatet og sendte parret i omdans mod sangerinden Emmelie de Forest og danseren Frederik Nonnemann.

Adam Duvå Hall havde svært ved at skjule sin skuffelse over aftenens resultat.

- Det er ærgerligt, sagde han og afslørede, at det ikke var, hvad han havde forventet:

- Ikke i forhold til, hvor meget vi har puklet, tilføjede han.

Se Adam Duvå Hall og Mie Martha Moltke i deres tredje dans i 'Vild med dans'.

2. fredag

Emil Thorup ude af 'Vild med dans' som den første

Tv-værten og iværksætteren Emil Thorup måtte sige farvel til danseprogrammet som den første deltager sammen med dansepartneren Jenna Bagge.

Dommerne havde placeret duoen på en 8. plads i de to første programmer, men efter seernes stemmer var talt op, havnede de i en omdans mod rapperen Lucy Love og Michael Olesen.

- Man kan ikke gøre det bedre end sine egne evner. Jeg nåede topmålet af det, jeg kunne. Jenna har været god og pædagogisk. Vi gav det vores bedste skud, der er ikke så meget andet at sige, lød det umiddelbart efter fra Emil Thorup, da det stod klart, at cha-cha-cha'en blev parrets sidste dans.

Emil Thorup og Jenna Bagge ryger ud af 'Vild med dans', mens Lucy Love og Michael Olesen går videre til næste uge. Video: Rasmus Woo

1. fredag

Ingen røg ud

Deltagerne kunne ånde lettet op efter det første program i sæson 15 af 'Vild med dans'. Der var nemlig ingen, der skulle i omdans eller stemmes ud.

Det skyldes, at der som noget nyt i år vil være hele tre par i finalen i 'Forum Horsens' i slutningen af november.

Til gengæld blev både dommernes og seernes stemmer lagt oveni den følgende afstemning fredagen efter.

'Vild med dans' 2018 belv skudt i gang med et brag. Video: Rikke Museth Janniche