Vild med dans

Reddet af seerne efter bundkarakter - nervøs for at gå i sort igen

Det har været en hård start på 'Vild med dans' for cykelkommentator Rolf Sørensen.

Klappen gik ned. 

Sådan beskriver Rolf Sørensen den allerførste fredag i 'Vild med dans', hvor han blev lammet af nerver under sin quickstep og efterfølgende ikke kunne huske noget som helst.  

- Jeg kunne ikke huske, hvad dommerne sagde. Jeg gik helt i sort – det var meget mærkeligt, fortæller han. 

Anden gang på gulvet denne fredag var en meget bedre mental oplevelse for cykelveteranen. Han var spændt på aftenen og kunne før showet huske sine trin til pasodoblen med dansepartneren Karina Frimodt.  

- Jeg var nervøs for, at jeg skulle gøre det dårligt igen. Men jeg havde en god oplevelse og har haft det godt i maven, fortæller han. 

Se deres anden dans i Vild med dans 2018.

Blev reddet af seerne

Til gengæld fik duoen de laveste karakterer af dommerne. Det blev til fem point i alt og derefter en samlet sidsteplads, efter at alle dommernes point fra de to fredage blev talt sammen. 

'Vild med dans'-dommernes karakterer i program 2

Esben og Mille: 19 point

Molly og Mads: 17 point

Signe og Thomas: 15 point

Laila og Morten:  12 point

Emmelie og Frederik:  12 point

Adam og Mie: 11 point

Simon og Asta: 10 point

Emil og Jenna: 10 point

Rosa og Esbern: 9 point

Lars og Sofie: 9 point

Lucy og Michael: 8 point

Rolf og Karina: 5 point

Men selvom de lå i bunden af feltet, blev de reddet af seernes stemmer og undgik dermed en omdans. I stedet måtte tv-vært og iværksætter Emil Thorup, forlade 'Vild med dans' som årets første deltager.

- Det var en underlig fornemmelse. Når man bliver sidst i cykling, skal man godt nok til at stramme op. Men det skal jeg så også. Det kan jeg fornemme på dommerne, og jeg vil bare gerne gøre det godt, siger Rolf Sørensen. 

Det vigtigste for ham var dog at komme helskindet gennem aftenen. 

- Jeg var bare glad for at komme igennem og for at være glad for det, jeg havde gjort. Det var førsteprioriteten efter debutnerverne. 

Se deres første dans ved Vild med dans 2018.

Mærkelig fornemmelse

Rolf Sørensen er den mest vindende cykelrytter i Danmark, og han har svært ved at forstå, hvad det var, der gik galt den første fredag.

Det har han derfor snakket om med sine sportskolleger - den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen og skiløberen Laila Friis-Salling - som også er med i årets udgave af 'Vild med dans'.  

- Vi har stået på de højeste tinder og været presset maksimalt og så at komme herind... Det er virkelig en meget mærkelig fornemmelse, at det kunne ske.

- Men nu har vi ligesom vænnet os til den her ambience (stemning, red). 

På søndag slutter cykelløbet Vuelta a Españia, som Rolf Sørensen har haft travlt med at kommentere på tv, hvilket har taget meget af hans tid de seneste tre uger.

Derfor ser han frem til snart at kunne have fuld fokus på at træne. 

- Nu gør vi det så godt, vi kan. Jeg tror ikke, det er nervøsitet mere, der gør det. Så nu må vi se, hvor dygtig, jeg er til at danse. 

Se 'Vild med dans' hver fredag klokken 20 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.