Vild med dans

Emil Thorup ude af 'Vild med dans'

- Man kan ikke gøre det bedre end sine egne evner, lyder det fra tv-værten og iværksætteren, der dansede med Jenna Bagge.

Tv-vært og iværksætter Emil Thorup og hans dansepartner Jenna Bagge blev det første par, der forlod dette års udgave af 'Vild med dans'.

Efter en cha-cha-cha, der ellers fik blandede ord med på vejen af dommerne, måtte parret sige farvel til dansekonkurrencen.

Nikolaj Hübbe mente, at Emil Thorup skulle have lidt mere attitude i sin dans.

- Det er ikke så tosset, men der er et eller andet, man kunne savne. Du skal have en større sensualitet og være mere dyrisk. Lidt mere tigermis og vise klør, sagde han efter dansen og efterlod en lidt målløs Emil Thorup.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal svare. Det er lidt ambivalent, når en voksen mand siger, at man skal være mere tigermis, lød det fra nydanseren.

Se deres anden dans i Vild med dans 2018.

- Nåede topmålet

Men efter afgørelsen var faldet, havde Emil Thorup lidt flere ord i sig.

- Man kan ikke gøre det bedre end sine egne evner. Jeg nåede topmålet af det, jeg kunne. Jenna har været god og pædagogisk. Vi gav det vores bedste skud, der er ikke så meget andet at sige, lød det umiddelbart efter, at det stod klart, at cha-cha-cha'en blev parrets sidste dans.

Den tidligere tv-vært kunne dog også se fordele i, at 'Vild med dans'-eventyret sluttede næsten lige så hurtigt, som det var kommet i gang.

- Jeg glæder mig til ikke at komme hjem klokken 22.30 hver dag. Og så glæder jeg mig til at kunne drikke et glas vin uden at skulle tænke på, at jeg næste dag skal ned at stå i noget, der ligner Josef Fritzls kælder med et fremmed menneske, sagde han efterfølgende, inden han blev afbrudt af Jenna Bagge.

- En sød dansepartner!

Emil Thorup og Jenna Bagge er ude af 'Vild med dans'. Video: Karen Munk Ebbesen

'Vild med dans'-dommernes karakterer i program 2

Esben og Mille: 19 point

Molly og Mads: 17 point

Signe og Thomas: 15 point

Laila og Morten:  12 point

Emmelie og Frederik:  12 point

Adam og Mie: 11 point

Simon og Asta: 10 point

Emil og Jenna: 10 point

Rosa og Esbern: 9 point

Lars og Sofie: 9 point

Lucy og Michael: 8 point

Rolf og Karina: 5 point

Lå midt i feltet

Da årets første udgave af 'Vild med dans' løb over tv-skærmen sidste fredag, var alle tolv par sikret en plads videre til program to.

Derfor blev pointene fra sidste uge lagt sammen med denne uges point. I sidste uge endte parret på en ottendeplads efter deres vals - en placering, der i denne uge blev skiftet ud med en niendeplads efter dommernes stemmeafgivning.

Da seernes stemmer blev lagt oveni, havnede Emil Thorup og Jenna Bagge blandt de to par, der skulle i sæsonens første omdans.

Se deres første dans ved Vild med dans 2018.

Efter en duel mod rapperen Lucy Love og Michael Olesen, stod det klart, at Emil Thorup og Jenna Bagge blev det første par til at forlade dette års udgave af 'Vild med dans'.

Med deres exit er der nu 11 par tilbage i kampen om at vinde finalen i 'Vild med dans' 2018, som afholdes fredag den 23. november i Forum Horsens.

Se 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2.