Vild med dans

Hun optrådte med sin store mave i 'Vild med dans' - nu har hun født

Sangerinden Stine Hjelm Jacobsens termin var sat til den 14. september - allerede mandag fødte hun en datter.  Privatfoto.

Stine Hjelm Jacobsens afløser er korsanger for Burhan G.

Det blev blot til få dages ventetid for The Antonelli Orchestras faste stemme – den højgravide sangerinde Stine Hjelm Jacobsen. 

Hun stod nemlig klar til at synge under premieren på 'Vild med dans' fredag aften. Og allerede mandag morgen klokken 7.30 blev hun mor til en datter, der skal hedde Molly.

Det skete fire dage før hendes termin. 

- Alle har det godt, skriver hun i en sms og uddyber:

- Jeg fødte hjemme som planlagt, og hun er sund og rask. 

Opdagede du Stine Hjelm Jacobsens mave? Her er hun på premiereaftenen i 'Vild med dans'.

Vil gerne tilbage i denne sæson

Den 39-årige sangerinde har fået datteren sammen med sin kæreste, kokken Thomas Castberg, der er kendt fra programmer som 'Masterchef' og 'Med kniven for struben'. Og hun kan afsløre, at den lille pige er 3500 gram og 51 centimeter lang.

Det var allerede planlagt, at Stine Hjelm Jacobsen skulle holde fri efter premiereprogrammet fredag, hvor hun skrev følgende på sin Instagram: 

- Det gik! Nu vil jeg slæbe mit store korpus på barsel... 

Nu holder Stine Hjelm Jacobsen en lille barsel, og så regner hun med at vende tilbage til 'Vild med dans' senere på sæsonen. Det er endnu ikke besluttet, hvornår det bliver. 

Efter premieren på 'Vild med dans' i fredags annoncerede Stine Hjelm Jacobsen, at det var tid til at gå på barsel:

Burhan G's korsanger træder til

Det er ikke hvem som helst, der kommer til at træde i hendes sted. 

Det bliver nemlig den 34-årige sangerinde Caroline Franceska, der tidligere har sunget kor for popsangerinden Medina, og som de seneste år har sunget kor for Burhan G.

To gange tidligere har hun prøvet at være vikar under 'Vild med dans', og nu overtager hun igen for en stund mikrofonen fredag aften i bedste sendetid.

- Det er et drømmejob, siger hun og uddyber:

- Det er sindssygt dygtige musikere, som er så rutinerede – sammenspillet og dynamikken, det kører bare. At komme ind i den maskine er fantastisk, og man er nødt til at være skarp, for det er en ny opgave, man står overfor hver uge. Så man skal lære enormt hurtigt, siger hun. 

Caroline Franceska har gang i flere projekter - udover at være korsanger for Burhan G er hun en del af popduoen CXL.

Kommer man som seer så til at høre forskel på sangstemmen på fredag? 

- Vi synger ret forskelligt, så der vil nok være en lille forskel. Men danserne øver sig til bestemte numre, så hvis man laver for meget om i sangen, kan det være, at man forvirrer dem lidt. Så det handler også for os om, at man skal støtte dem i dansen, siger hun.

Caroline Franceska kender Stine Hjelm Jacobsen fra musikmiljøet, og det er gennem hende, at hun har fået mulighed for at optræde i showet. Men tilfældigvis er Caroline Franceskas egen far, Jacob Andersen, en del af bandet. Han spiller percussion og er kendt som "ham med hatten", fordi han ofte optræder med forskellige hovedbeklædninger i showet. 

- Han og jeg har altid været gode til at være kollegaer. Jeg ser ham meget lidt som far, når vi spiller sammen, for her gælder et andet regelsæt. Så er vi kollegaer, der skal løse en opgave, og så det er bare en ekstra bonus, at han også er min far, fortæller hun. 

Se 'Vild med dans' hver fredag klokken 20 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.