Vild med dans

Nu er de matchet: Her er alle parrene i 'Vild med dans' 2018

De 12 par er nu blevet dannet. Her kan du se, hvem der skal danse med hvem i årets 'Vild med dans'.

Det er et samtaleemne, som de fleste 'Vild med dans'-fans går op i.

Hvem skal danne par med hvem, når der om ganske kort tid bliver blændet op for en ny sæson af danseprogrammet?

Det kan du få svar på herunder.

Onsdag er alle 12 par i årets 'Vild med dans' nemlig blevet afsløret på et pressemøde.

Her kan du læse om parrene og stemme på dit favoritpar i bunden af artiklen.

'Vild med dans' har premiere den 7. september klokken 20.00 på TV 2.

Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen

Den 44-årige tv-vært og 'Cirkus Summarum'-prinsesse Signe Lindkvist er mest kendt fra børnefjernsyn, hvor hun både har stået foran kameraet og styret løjerne som kanalredaktør.

Nu skal hun bruge sine fredage sammen med Thomas Evers Poulsen.

Den 40-årige danser har vundet 'Vild med dans' to gange, første gang i 2005 sammen med Mia Lyhne og igen i 2015 sammen med endnu en skuespiller, Ena Spottag.

Thomas Evers Poulsen er en erfaren danseherre, der har været med lige fra første sæson tilbage i 2005. I anden sæson tog han en afstikker til dommerpanelet, men han vendte siden tilbage på gulvet.

Emil Thorup og Jenna Bagge

Han har gennemlevet en simuleret fødsel på tv og kan i dag skrive en række forskellige titler på sit cv. 34-årige Emil Thorup er tv-vært, designer og arkitekt - og snart også nydanser.

I 'Vild med dans' skal han lære dansetrin af Jenna Bagge, som sidste år dannede par med roeren René Holten Poulsen. De opnåede en syvendeplads i dansekonkurrencen.

Det bliver femte sæson af ’Vild med dans’ for Jenna Bagge.

De seneste tre år har Emil Thorup arbejdet i sine egne firmaer som designer og arkitekt, og hans møbelfirma eksporterer i øjeblikket til 28 forskellige lande.

Simon Stenspil og Asta Björk

Den 35-årige skuespiller Simon Stenspil er klar til 'Vild med dans', og han får en læremester, der er helt ny i programmet.

Han skal danne par med den nye pige i klassen. Asta Björk er en spritny danser i 'Vild med dans'-universet.

Alligevel kan hun medbringe en del erfaring fra dansegulvet - den 20-årige islænding vandt DM i De Danske Danseskoler i 2017. Hun har tilbragt de sidste otte år i Danmark.

Simon Stenspil er aktuel i Netflix-serien ’The Last Kingdom’, og i dansk sammenhæng er han senest tonet frem i tv-serien ’Badehotellet’, hvor han spiller vagabonden Valter Møller, der charmerer stuepigen Edith.

Han er desuden bror til 'Badehotellet'-skuespiller Cecilie Stenspil.

Lars Christiansen og Sofie Kruuse

Den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen er blevet matchet med en anden gæv jyde.

Han skal lære at svinge hofterne af 41-årige Sofie Kruuse, der er med i 'Vild med dans' for femte gang.

De fleste husker hende især for i 2013 at danse med fodboldikonet Allan Simonsen, der opnåede en form for kultstatus i programmet.

Der hviler muligvis et ekstra pres på Lars Christiansen, som privat danner par med den tidligere håndboldspiller Christina Roslyng. Hun vandt nemlig tredje sæson af ’Vild med dans’ i 2006 sammen med dansepartneren Steen Lund.

Lars Christiansen har gennem sin 20 år lange karriere spillet 338 landskampe og scoret 1503 mål i landskampe for Danmark, hvilket sikrer ham rekorden i begge kategorier. I dag arbejder han som foredragsholder og håndboldekspert for TV 2.

Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard

Snart skal 33-årige Laila Friis-Salling væk fra det kolde, sneklædte klima på skiene og i stedet hoppe i kjolen i bedste sendetid, når hun skal være med i 'Vild med dans'.

Hun kommer til at træde ud på dansegulvet med 33-årige Morten Kjeldgaard. Han har fem års 'Vild med dans'-erfaring og vandt programmet i 2016 med bokseren Sarah Mahfoud.

Sidste år blev det til en andenplads med skuespilleren Iben Hjejle.

Laila Friis-Salling er født og opvokset i Grønland. Hun er professionel skiløber og blev udtaget til vinter-OL i Sydkorea i 2018 som den tredje danske freestyle-skiløber nogensinde. Her blev hun nummer 23 i disciplinen halfpipe.

Rolf Sørensen og Karina Frimodt

53-årige Rolf Sørensen er tidligere professionel cykelrytter, og han er blevet matchet med Karina Frimodt, der har været med i programmet i syv sæsoner. Sidste år dansede hun med håndboldspiller Daniel Svensson, og parret endte på en tredjeplads.

Sin bedste placering opnåede hun i 2013, hvor hun blev nummer to sammen med komikeren Uffe Holm.

Rolf Sørensen har blandt andet vundet sølv ved OL i 1996, to etapesejre i Tour de France og Danmark Rundt i 2000.

I dag kommenterer Rolf Sørensen cykelløb for TV 2, og det bruger han cirka 100 dage om året på.

Lucy Love og Michael Olesen

Den 33-årige rapper Lucy Love er blevet matchet med sidste års vinder, Michael Olesen.

For første gang dansede han sig nemlig til en sejr sammen med skuespiller Sofie Lassen-Kahlke i Forum Horsens sidste år.

Michael Olesen har tidligere svunget blandt andre Mette Blomsterberg, Pia Allerslev og Anne Grethe Bjarup-Riis rundt i løbet af sine 11 sæsoner af ’Vild med dans’.

Lucy Love bærer det borgerlige navn Lucy Siame, og hun fik sit gennembrud i 2009 med albummet ’Superbillion’, der blandt andet indeholdt hittet ’Daddy was a DJ’. Hun har desuden deltaget i tv-programmet ’Mentor’.

Adam Duvå Hall og Mie Martha Moltke

Tv- og radioværten Adam Duvå Hall skal snart træde ud på dansegulvet med Mie Martha Moltke. Seerne kunne sidste år se hende svinge den danske rapper Jokeren rundt i programmet.

Danserens bedste placering indtil videre har været en fjerdeplads. Den opnåede hun i 2016 med Thomas Buttenschøn og i 2007 med Lai Yde.

Adam Duvå Hall er blandt andet kendt fra programmerne ’Monkey Business’ og ’Formiddagen med Adam og Sara’, der begge hørte til på P3.

Derudover har han tre gange været vært ved Dansk Melodi Grand Prix, og han har også haft værtsroller i TV 3-programmerne ’Fristet’ og ’Jeopardy’.

Esben Dalgaard og Mille Funk

Skuespilleren Esben Dalgaard er født med klumpfod og har derfor en ekstra udfordring i 'Vild med dans'. Han danner par med 27-årige Mille Funk, der er med for fjerde gang.

Hun har tidligere optimeret dansetrinene hos politikeren Rasmus Jarlov, tv-vært Christian Müller Bækgaard og ikke mindst skuespiller Mathias Käki. Sidstnævnte er hun blevet kærester med, efter de lærte hinanden at kende i programmet.

Esben Dalgaard har blandt andet været med i fredagsunderholdningsprogrammet 'Live fra Bremen' og tv-serierne '1864' og 'Bedre skilt end aldrig'.

I foråret kunne den 42-årige skuespiller opleves i serien 'En fremmed flytter ind', hvor han portrætterede storsvindleren Casper Rieper-Holm.

Rosa Kildahl og Esbern Syhler-Hansen

Kagebageren Rosa Kildahl har i år skiftet ovnhandskerne ud med dansesko, og hun skal danse med den professionelle danser Esbern Syhler-Hansen.

Den 60-årige nordjyde blev kendt for sit smittende humør i programmet 'Den store bagedyst', hvor hun nåede til semifinalen i 2017. Til daglig bor hun i Glyngøre, hvor hun driver sit eget firma, der designer eksklusive vandflasker.

36-årige Esbern Syhler-Hansen har sin anden sæson i 'Vild med dans. Han har en lang dansekarriere bag sig som både underviser og konkurrencedanser på eliteplan.

Sidste år dansede han sammen med komikeren Ane Høgsberg, og de opnåede sammen en 11. plads.

Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann

Den 25-årige sangerinde Emmelie de Forest kommer til at danne par med 28-årige Frederik Nonnemann.

Emmelie de Forest er kendt som sangerinden med de bare fødder og det udslåede hår, der ledte Danmark til sejr ved Eurovision Song Contest i 2013.

Danseren Frederik Nonnemann kan i denne sæson fejre 6-årsjubilæum. Sidste år svingede han youtuberen Julia Sofia rundt på gulvet, og derudover har han danset med tv-vært Lene Beier, badmintonspilleren Tine Baun og The Raveonettes-musikeren Sharin Foo.

Molly Egelind og Mads Vad

Den 30-årige skuespiller Molly Egelind kommer til at danse med en, hun har heppet på før.

Hun kommer nemlig til at danne duo med Mads Vad, som i 2015 havde komiker og skuespiller Søs Egelind som dansepartner. Søs er Mollys mor. Dengang opnåede duoen en fjerdeplads i programmet.

33-årige Mads Vad er en erfaren herre i 'Vild med dans', og han kan skrive to sejre og fem semifinaler på sit danse-cv. I år deltager danseren i sin 13. sæson af ’Vild med dans’.

Molly Egelind har blandt andet spillet med i serien 'Mercur' og hun spiller med i den nye TV 2-serie 'Sygeplejeskolen'.

Afstemning

Afstemningen er afsluttet. Tak for alle jeres besvarelser.

Hvem holder du med?

0 stemmer i alt

 • Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen
  0%
 • Emil Thorup og Jenna Bagge
  0%
 • Simon Stenspil og Asta Björk
  0%
 • Lars Christiansen og Sofie Kruuse
  0%
 • Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard
  0%
 • Rolf Sørensen og Karina Frimodt
  0%
 • Lucy Love og Michael Olesen
  0%
 • Adam Duvå Hall og Mie Martha Moltke
  0%
 • Esben Dalgaard og Mille Funk
  0%
 • Rosa Kildahl og Esbern Syhler-Hansen
  0%
 • Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann
  0%
 • Molly Egelind og Mads Vad
  0%