Nybyggerne

'Nybyggerne' er endelig flyttet ind - nu bliver gæsteværelse til børneværelse

Siden Charlotte og Fredrik i april vandt deres drømmelejlighed, har den stået på planlægning af et helt nyt værelse.

Næsten hver en kvadratmeter er dækket af flyttekasser, og flere møbler vender på hovedet. Men selvom det hele virker lidt kaotisk, er der stadig glæde at spore.

- Det er dejligt endelig at være flyttet ind, selvom der er ikke ét rum, der er færdigt endnu, siger Charlotte Jakobsen.

Konfettien fløj udover hende selv og kæresten Fredrik Holm Koch, da de i april blev udråbt som vindere af TV 2-programmet 'Nybyggerne', og nu kan de to endelig kalde 'grøn lejlighed' for deres hjem.

Det var først mandag, at parret rykkede ind, hvilket lejligheden som nævnt også bærer præg af.

- Det er selvfølgelig en stor omvæltning. Der er ikke sket så meget endnu, men det er da specielt. Det har mest været at slæbe en masse flyttekasser indtil videre, siger Charlotte Jakobsen.

Vinderparret har rykket teltpælene op og er flyttet fra Aarhus til Hedehusene for at starte et nyt liv, hvor Fredrik Holm Koch har flyttet sit lærerstudie til Sjælland, og Charlotte Jakobsen skal på barsel.

Midt i sæsonen af 'Nybyggerne' kom det nemlig frem, at de to skal være forældre til efteråret. Derfor påbegynder hun også først sin kandidatgrad i antropologi i 2019.

Ny beboer ændrer på drømmeboligen

Siden sejren i foråret har Charlotte og Fredrik nydt tiden med at rejse, men samtidig har ventetiden gået med at tænke over, hvad de skulle over til i deres nye lejlighed - hvad ville de gerne beholde, som det var, og hvilke ting ville de lave om.

- Vi har ikke kunnet være så meget ovre i lejligheden, så det er lidt begrænset, hvad vi har kunnet forberede, men vi har da haft travlt med at sidde og planlægge, hvordan vi synes, det skal være, når vi bliver forældre. Så vi skal have rykket lidt rundt, siger Charlotte Jakobsen.

Se hele galleriet fra lejligheden her:

Tilføjelsen af en ny beboer har betydet, at det oprindelige gæsteværelse, som Charlotte og Fredrik indrettede, er blevet til et børneværelse, mens det rum, der var kontor, bliver til et opbevaringsværelse.

- Der er ingenting, som står klart. Det er nogle rodede rum. Vi står lige og er i gang med at omrokere hele køkkenet, siger Charlotte Jakobsen, da TV 2 fanger hende i sit nye hjem.

Alle møbler, som vinderparret indrettede deres drømmebolig med, har de stadig, men samtidig har de haft en masse ting med fra deres gamle hjem i Aarhus.

- Det er lige med at få plads til det hele. Vi har skulle lave lidt om hist og her, så der er ikke så meget, der står, som det gjorde, da vi vandt programmet, siger Charlotte Jakobsen.