Kendte

Mille Dinesen er blevet mor

Mille Dinesen og hendes kærestes drøm er gået i opfyldelse efter mange års kamp.

- Verden, Eddie. Eddie, verden.

Skuespiller Mille Dinesen skriver selv, at hun mangler ord, der præcis kan beskrive den lykke, hun føler i øjeblikket.

Fredag blev stjernen fra tv-serien 'Rita' mor til drengen ved navn Eddie. Det oplyser hun søndag på sin Instagram-profil.

- Takket være teamet på fødegangen på Herlev Amtssygehus blev det en meget fantastisk oplevelse, og jeg ligger her og er forelsket i alle omkring mig, men mest af alt og alle ham her, skriver hun og henviser til billedet oven over teksten.

Her ses hendes nyfødte dreng, der ligger med lukkede øjne i et hospitalsklæde:

Mille Dinesen afslørede graviditet i 'Natholdet'

I næsten 12 år havde Mille Dinesen og hendes kæreste forsøgt at blive gravide, før det lykkedes.

- Det har tit været anledningen til, at vi flere gange har måttet kaste håndklædet i ringen. Men kærligheden slap aldrig op imellem os. Nu er jeg gravid sammen med den mand, jeg elsker - og vi har ikke været lykkeligere, skrev hun for to måneder siden i et andet Instagram-opslag.

Den 44-årige skuespiller annoncerede graviditeten til familien Danmark, da hun i februar gæstede Anders Breinholt i programmet 'Natholdet' på TV 2. Her ventede hun til, at rulleteksterne begyndte, før hun afslørede, at hun var gravid.

Dengang svarede hun Anders Breinholt på spørgsmålet om, hvad der nu skulle ske i hendes liv, at hun ville føde en baby i august og spise noget god mad.

Svaret kom bag på den ellers erfarne vært, der lige måtte have den igen.

- Ja, jeg er gravid, bekræftede Mille Dinesen, og Anders Breinholt og publikum brød ud i jubel.  

Vært Anders Breinholt blev noget chokeret, da Mille Dinesen allersidst i onsdagens udgave af 'Natholdet', afslørede, at hun er gravid. Video: Anne Brandbjerg

Drømmen er gået i opfyldelse

Den populære skuespiller, der har deltaget i 'Vild med dans' og spillet Nynne i filmen og tv-serien af samme navn, ønskede dengang ikke at afsløre, hvem der er far til hendes kommende barn.

I december 2017 sagde hun til Alt for damerne, at hun havde kæmpet for at blive gravid i 10 år uden held - men at hun ikke havde opgivet drømmen om at blive mor, til trods for at hun brød med sin kæreste gennem 10 år, Thomas Busch, tidligere i 2017.

Parret gik fra hinanden i februar 2017. Men Mille Dinesen har bekræftet på sin Instagram, at han er faren til barnet.

- Drømme går nogen gange i opfyldelse, skrev hun i opslaget.