Sukkertoppen

Deltager i tv-program holdt graviditet skjult

Den vordende mor joker med, at det er en lille konditorlærling, hun har i maven.

Vejle-parret Jeanette Sørensen og Gabriel Ahlgreen er partnere i alt, hvad de foretager sig.

De bor sammen, deltager i TV 2-programmet 'Sukkertoppen' sammen og driver ikke mindre end tre butikker sammen. To i Vejle og en i Aarhus.

Nu skal de også være forældre sammen. Parret venter sig nemlig en lille pige til oktober.

Holdt graviditeten skjult

Jeanette og Gabriel ventede sig altså allerede under optagelserne til 'Sukkertoppen', men da var det for tidligt at fortælle om de lykkelige omstændigheder.

I programmet dyster 12 af Danmarks dygtigste konditorer, og kæresteparret Jeanette Sørensen og Gabriel Ahlgreen nåede til semifinalen.

Da snakken under optagelserne faldt på, om parret havde planer om at udvide fra tre til fire forretninger, kunne Jeanette Sørensen og Gabriel Ahlgreen da heller ikke holde smilet tilbage.

- Det er mig, der har bestemt, at vi skulle have butik nummer et, to og tre. Og nu er det mig, der gerne vil have nummer fire, siger Gabriel.

- Og mig, der bestemmer, at det skal vi ikke, siger Jeanette.

Det lykkedes dem at holde graviditeten skjult under optagelserne, men nu er det ikke længere fysisk muligt.

- Jeg kan ikke skjule maven længere. Alle kunderne, der kommer i vores butikker, har længe kunnet regne det ud, siger Jeanette Sørensen og forklarer, at Gabriels drøm om at udvide forretningen ikke bliver opfyldt i nærmeste fremtid. 

- Vi udvider på hjemmefronten i stedet. 

En lille konditorlærling

I konditoriet i Vejle har Jeanette Sørensen og Gabriel Ahlgreen flere ansat til at passe butikken, men kun én af dem er konditorlærling.

Derfor regner de kommende forældre med, at den lille ny går i forældrenes fodspor og finder konditorfaget spændende nok til, at hun selv vil trække i forklædet en dag og drive familieforetagendet videre.

- Det er en lille konditorlærling, vi er ved at lave, griner Jeanette Sørensen, mens Gabriel Ahlgreen supplerer:

- Vi er jo nødt til at lave os en arving.

Slået med ét point

Parret forelskede sig på konditorskolen og har været kærester siden 2012, hvor de begge dimitterede.

I aftenens program måtte de lige akkurat se sig slået af Mette Skov Mikkelsen og Christian Nordborg. 

Sammenlagt fik de ét enkelt point mere af dommerne og er dermed videre til den store 'Sukkertoppen'-finale, der bliver sendt søndag den 19. august klokken 20.00 på TV 2 og på TV 2 Play.

Både Jeanette Sørensen og Gabriel Ahlgreen er store konkurrencemennesker, men ifølge Jeanette tog nederlaget hårdest på Gabriel, som havde set frem til at møde sin lærermester, Palle Wiby Sørensen, i en finale. 

- Gabriel er altid kommet på andenpladsen eller lignende, så han drømmer om at hente guld en dag. Det gør han helt sikkert også, men indtil da må han nøjes med at brillere i min hverdag, siger den vordende mor.

Du kan se eller gense semifinalen på TV 2 Play, hvor du også allerede nu kan se næste program, hvor det bliver afgjort, hvem den sidste finaleplads går til.