Klovn

Se nye afsnit af 'Klovn' før alle andre

Første afsnit i sæson syv af 'Klovn' får premiere den 13. august klokken 20.50, men du kan se flere afsnit før alle andre.

En af landets mest populære komedieserier, og måske pinligste, er optaget og venter på at blive sendt på TV 2 til august. 

Det er naturligvis 'Klovn', der er tale om.

FAKTA OM KLOVN

Skrevet af Frank Hvam og Casper Christensen. Lars von Trier har dog været med til at skrive afsnittet 'It's a jungle down there'.

Første afsnit, '5-årsdagen', havde premiere i 2005 på TV 2 ZULU.

Sjette sæsons sidste afsnit, 'Falsk Lorte Alarm', havde premiere på TV 2 ZULU den 27. april 2009.

Med syvende sæson er der nu 70 afsnit af serien samt to spillefilm: 'Klovn: The Movie' fra 2010 og 'Klovn Forever' fra 2015.

'Klovn: The Movie' solgte 838.881 billetter og er dermed den 13. mest sælgende danske film nogensinde. Den mest sælgende er 'Olsen-Banden ser rødt' fra 1976 med 1.201.293 billetter.

Efter ni års fravær vender Casper Christensen og Frank Hvam tilbage til hverdagen som deres ekstreme alter egoer på tv. Undervejs indspillede de også to 'Klovn'-film: 'Klovn - The Movie' og 'Klovn Forever' fra henholdsvis 2010 og 2015. 

Tilbage er også Mia Lyhne som Frank Hvams kæreste og Lene Nystrøm som Casper Christensens hustru. 

Hvis du er en af dem, som glæder sig til at se, hvordan det umage komikerpar forvilder sig ind og ud af absurde situationer, så findes der en måde, hvor du kan se de nye afsnit af 'Klovn' før de sendes på TV 2. 

Du kan nemlig altid se et afsnit foran på TV 2 PLAY.

På premieredagen den 13. august kan du faktisk se hele to afsnit på TV 2 PLAY.

Du kan også se eller gense alle de tidligere sæsoner af 'Klovn'. 

Se første sæson af 'Klovn' her.

Se anden sæson af 'Klovn' her.

Se tredje sæson af 'Klovn' her.

Se fjerde sæson af 'Klovn' her.

Se femte sæson af 'Klovn' her.

Se sjette sæson af 'Klovn' her.

- Vi har savnet de små historier. Igennem to spillefilm har vi arbejdet med det store drama og de store følelser, hvor alt var på spil. Det har været sjovt, men også voldsomt. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting. Hvor et helt afsnit kan gå med at fange en muldvarp eller klage over en fordærvet pebersovs. Og så gøre det til et stort problem, sagde Casper Christensen og Frank Hvam tidligere til TV 2.

Der vil være i alt 10 nye afsnit af 'Klovn' i syvende sæson. Dermed vil der være 70 afsnit i serien i alt.

Serien fortsætter i nutiden, hvor de to komikere er blevet ældre og Frank har fået en familie med teenagedatteren Fie og hendes lillebror Malte.

Den nye sæson af 'Klovn' får premiere på TV 2 mandag den 13. august klokken 20.50. På TV 2 PLAY kan du se hele to afsnit på premieredagen.