Badehotellet

'Badehotellet'-stjerne Cecilie Stenspil er gravid

Cecilie Stenspil som Helene Aurland i 'Badehotellet'. Mike Kollöffel/TV 2

Cecilie Stenspil venter barn til september med Troels Lyby.

Der er babylykke hos skuespillerne Cecilie Stenspil og Troels Lyby. For kort tid siden offentliggjorde parret nyheden på deres Instagram-profiler.

Hun er sat til at nedkomme den 15. september, og parret er meget glade.

Det er 38-årige Cecilie Stenspils første barn, mens det er 51-årige Troels Lybys tredje barn, da han har to børn fra et tidligere forhold. 

Cecilie Stenspils agent, Sten Hassing Møller, bekræfter de gode nyheder.

Begge skuespillere er lige nu i New Zealand, hvor de laver de sidste optagelser til den kommende serie 'Straight Forward', hvor Cecilie Stenspil spiller en svindler, som jagtes af en politimand i Troels Lybys skikkelse.

Om to uger filmer parret de sidste optagelser til serien i Danmark. Derefter holder de ferie i Frankrig indtil midten af august.

Tidligere på året kom det frem, at Cecilie Stenspil måtte trække sig fra forestillingen 'Divaer i glas', som skulle have haft premiere i august i år. Den forestilling er nu udskudt indtil august 2019.

Hvad med 'Badehotellet'?

Cecilie Stenspil har de seneste fem år medvirket i TV 2s populære serie 'Badehotellet', hvor hun spiller rollen som Helene Aurland. I sidste afsnit i femte sæson blev det afsløret, at Helene Aurland og Edward Weyse var blevet hemmeligt gift.

Hvis du frygter, at du ikke kan opleve Helene Aurland i næste sæson af 'Badehotellet', kan du godt ånde lettet op igen. Cecilie Stenspil medvirker nemlig i den kommende sæson, hvor historien er sprunget seks år frem i tiden, til 1939.

Skuespillerparret Troels Lyby og Cecilie Stenspil i oktober 2016. Parret har været kærester siden 2012.

- TV 2 er meget glade på Cecilie Stenspil og Troels Lybys vegne. Vi kan også bekræfte, at Cecilie medvirker i den kommende sæson af ’Badehotellet’, men vi kan desværre ikke sige mere, da vi ikke vil afsløre noget, før sjette sæson får premiere, siger Pernille Bech Christensen, producer på 'Badehotellet'.

Du kan lige nu se alle afsnit af 'Badehotellet' på TV 2 PLAY.