X Factor

Sofie Linde bliver vært på 'X Factor' på TV 2

I øjeblikket er tv-værten på barsel, men hun melder sig klar, når ’X Factor’ bliver sendt på TV 2.

Sofie Linde er kendt for sine bramfrie kommentarer, sin farverige tøjstil og for at kunne holde 'X Factor'-dommerne i kort snor.

Nu kommer den velkendte tv-vært igen til at stå i spidsen, når sangprogrammet bliver sendt på TV 2 for første gang.

- Jeg elsker at lave ’X Factor’, og jeg glæder mig helt enormt til at lave endnu en sæson, siger Sofie Linde i en pressemeddelelse.

Dermed bliver hun på ny kollega med Thomas Blachman, da han også har sagt ja til at være dommer i den kommende sæson.

Sofie Linde Ingversen

28 år - født i 1989 i Aarhus

Gift med tv-værten Joakim Ingversen og mor til datteren Trine

Tidligere vært på kanalerne DR Ultra og Ramasjang

Debuterede i januar 2016 som vært på den niende sæson af 'X factor' på DR - hun har været vært på programmet i tre sæsoner

I 2019 er hun igen vært, når 'X Factor' bliver sendt på TV 2

Ikke to sæsoner har været ens

I december kunne TV 2 afsløre, at tv-stationen har købt rettighederne til formatet, som derfor skifter kanal, når programmet sendes i 2019.

Den 28-årige tv-vært uddyber, hvorfor hun har sagt ja til at være med ombord:

- ’X Factor’ er den største, sjoveste og mest udfordrende opgave, jeg har haft i min karriere som vært. Ikke to sæsoner har været ens for mig at lave, og den kommende sæson bliver bestemt ingen undtagelse.

Først står den dog på bleskift og babypludren, for Sofie Linde, der er gift med tv-værten Joakim Ingversen, blev mor til datteren Trine i februar. Derfor er hun i øjeblikket på barsel.

Sofie Linde fortæller på sin Instagram, at hun har valgt at springe ud i freelancetilværelsen og siger farvel til DR efter 10 år:

Kanalchef: En stjerne i dansk tv

TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, er begejstret over, at tv-værten også bliver en del af næste sæson.

- Sofie Linde er en stjerne i dansk tv. Hun er i øjenhøjde med seere og brugere, og hun har en naturlighed på skærmen, som er unik. Derfor er det en stor glæde for mig, at Sofie vil fortsætte med at udvikle ’X Factor’ på TV 2, hvor vi vil sikre danskerne store fælles oplevelser, der skaber involvering og samtale om alt det, vi deler, udtaler Lotte Lindegaard i pressemeddelelsen.

Både Thomas Blachman og Sofie Linde har flere års erfaring fra underholdningsformatet. 

Hvorfor har TV 2 valgt at satse på to gengangere i 'X Factor'?

- Vi er meget opmærksomme på ikke at lave ændringer for ændringernes skyld. Vi genbruger naturligvis det, der fungerer allerbedst, og så tilsætter vi nye dejlige ting, så det får det helt rigtige TV 2-præg. De to gengangerne, du nævner, er jo henholdsvis en dommer og en vært, som i kraft af deres helt særlige personligheder har tilført 'X Factor' noget ganske unikt, som vi ved at massevis af danskere sætter kæmpe pris på, lyder det fra kanalchefen. 

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig precastings af 'X Factor' 2019, der er de indledende runder af sangprogrammet.

Læs mere om precastings og tilmelding til 'X Factor' 2019 lige her.