X Factor

Så er der kommet datoer for 'X Factor' – her skal du stille dig i kø

Datoerne for precasting er fastlagt. Se dem her.

Drømmer du om at stå på scenen til ’X Factor’ 2019?

Så skal du melde dig til precasting. Precastingen er en indledende runde, hvorfra du kan være heldig at gå videre til auditions og synge foran dommerne.

Nu er datoerne for precastings fastlagt i København, Odense og Aarhus.

Tilmeld dig til precastings her.

Sæt kryds i kalenderen

Precastingerne kommer til at blive afholdt i slutningen af august 2018.

Du kan melde dig til precasting, hvis du er 15 år eller fylder det senest den 1. januar 2019. Du må ikke i forvejen have en aftale med et pladeselskab eller lignende. Du kan se alle betingelserne for at deltage her.

Her kan du se dato og sted for precasting:

Odense

Lørdag den 18. august 2018, TV 2 Odense

Rugårdsvej 25, 5100 Odense C

København

Tirsdag den 21. august 2018

TV 2 København, Teglholm Allé 16, 2450 København SV

Aarhus

Torsdag den 23. august 2018

Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Sådan foregår precasting til X Factor 2019

Til precasting skal du synge for 'X Factor'-programmets precastere.

Precasterne er nøje udvalgte professionelle folk fra underholdningsbranchen. Når de har hørt dig synge, får du med det samme at vide, om du er gået videre til næste trin, som er endnu en udvælgelsesrunde.

Hvis du ikke er gået videre, siger vi farvel og tak.

Er du derimod gået videre, skal du til et interview samme dag, før du går hjem. Du får besked på mail og bliver inviteret med til audition, hvis du også går videre efter næste udvælgelsesrunde.

Venner og familie

Man må gerne tage venner og familie med til precasting, men da der kommer rigtig mange mennesker, skal man forberede sig på, at der bliver ret trangt.

Vi filmer hele dagen, så der er stor sandsynlighed for at komme på tv. Dette gælder også for venner og familie, som er med som support på dagen.

Hvis du får besked om, at du er gået videre til audition, er du mere end velkommen til at medbringe familie og venner, også selvom de ikke har været med til precasting.

Vigtig information til bands

Som noget helt nyt i 'X Factor' kan bands stille op i gruppekategorien. Bands skal IKKE til precasting, men derimod uploade en video med sig selv i forbindelse med tilmelding.

Bands vil modtage besked, hvis de er videre til audition, senest den 10. oktober 2018. Det er kun bands, der har en eller flere sangere, der kan stille op. Ikke rent instrumentale ensembler.

Har du spørgsmål?

Finder du ikke svar på dine spørgsmål her på tv2.dk, kan du maile til xfactor@blu.dk