Danmark har talent

Alle finalister fundet i 'Danmark har talent'

For første gang i denne sæson var det udelukkende seernes stemmer, der bestemte, hvem der er videre til finalen af 'Danmark har talent'.

Nu er alle 10 finalister i årets 'Danmark har talent' fundet. 

Den 28-årige russiskfødte poledanser Anastasia Skukhtorova modtog lørdag aften både et stående bifald fra alle fire dommere, og så modtog hun flest seerstemmer og gik direkte videre til finalen. 

- Det var et helt usædvanligt svært, smukt, højt niveau, lød det fra dommer Peter Frödin, efter hendes optræden. 

Derefter stod valget mellem de to sønderjyske brødre, der går under navnet Moonlight Brothers, og den unge danseduo Carla og Carl Wilhelm.

Anastasia Skukhtorova i Danmark har talent.

Bliver rørstrømsk

Begge dansegrupper fik ros af dommerne, og derfor var det også en svær beslutning, hvem der som de sidste skulle videre i finalen. 

- Det er en rigtig svær en – også fordi, jeg bliver rørstrømsk, når det kommer til børn. Men jeg bliver nødt til at sige, hvem jeg mest tror på, lød det fra dommer Jarl Friis-Mikkelsen, der stemte på Moonlight Brothers.

Det samme gjorde Thomas Buttenschøn, mens Peter Frödin stemte på de to unge dansere fra København. 

Dermed var det op til Cecilie Lassen, og hun valgte at lade seerne bestemme, hvilket er første gang i denne sæson.

Seernes stemmer betyder, at Moonlight Brothers er videre til finalen. De dansende brødre består af 26-årige Christoffer Eskjær Breitenkamp og 17-årige Jonathan Eskjær Breitenkamp fra Aabenraa. 

De otte andre finalister er: Dansefyrene Champions League Family, balletdanseren Emilija, koret EVE, slagtøjsspilleren Noa, gymnastiktruppen DHG Acro Talent, Ilddrengene, danseren Emil og danseduoen Familia Loca.

Se finalen af 'Danmark har talent' næste lørdag klokken 20 på TV 2. 

Moonlight Brothers i Danmark har talent.