Danmark har talent

Buttenschøn og Mille Gori: Det faldt vi for ved hinanden

Kærlighed i luften - her er Thomas Buttenschøn og Mille Gori backstage efter lørdagens 'Danmark har talent'. TV 2

Det kendte kærestepar løfter her sløret for, hvordan de fandt sammen. Det indebar blandt andet en masse "dårlig pizza".

For to uger siden fortalte sangeren Thomas Buttenschøn og DR-børneværten Mille Gori, som mange kender som 'Motor Mille', at de officielt er blevet kærester. 

Lørdag aften kunne man spotte børneværten blandt publikum under det tredje liveshow af 'Danmark har talent', hvor 33-årige Buttenschøn er én af de fire dommere. 

- Jeg synes, det var skønt, at man kunne vende sig om, og så vidste jeg, at hun sad lige dernede, fortæller Thomas Buttenschøn, der efterfølgende viste sin kæreste rundt i backstageområdet.

Mille Gori er kendt blandt mange børn og unge som 'Motor Mille', der er rap i replikken.

Blev virkelig gode venner

Parret fortæller om deres forhold, at det var et venskab, der udviklede sig i efteråret.

De lærte hinanden at kende som kolleger, fordi de begge medvirkede i sommerforestillingen Cirkus Summarum. 

- Hvis man ikke leder efter den store kærlighed og den eneste ene, så møder man tit mennesker i øjenhøjde. Jeg tror, at det virkede, at vi arbejdede sammen hele sommeren og blev virkelig gode venner, fortæller Mille Gori. 

Da lyset slukkede i cirkusmanegen, bevarede de kontakten. 

- Der var ikke nogen af os, der ledte efter noget, siger Buttenschøn, der blev skilt fra sin ekskone i sommer, inden han fortsætter:

- Men da vi var færdige i Aarhus og kom tilbage til København, tænkte jeg: "Hvor er det menneske, jeg har snakket med de sidste to måneder? Jeg skriver lige og hører, om vi skal drikke en kop kaffe." 

Det gjorde de så som venner, indtil Thomas en dag spurgte: 

- Hvad er det her? Det er mærkeligt, at vi bare drikker kaffe og spiser pizza. Det er også hyggeligt, men alligevel også lidt underligt, når jeg synes, du er sød, smuk og klog. 

Også Mille Gori kunne mærke, at der opstod noget mere mellem de to.

- Når man har lyst til at sidde ved siden af hinanden og spise en dårlig pizza hver aften, så er det måske, fordi man er blevet lidt forelsket, siger hun. 

Mille Gori og Thomas Buttenschøn

Thomas Buttenschøn

33 år

Sanger og dommer i 'Danmark har talent'

Født i Zambia, men opvokset nær Odder

Har to børn på tre og seks år fra sit tidligere forhold til bloggeren Cana Buttenschøn

Mille Gori

28 år 

Børnevært - kendt som 'Motor Mille' på DR Ramasjang

Opvokset i den midtjyske by Spøttrup

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, hvor hun studerede moderne dans

Spiller i øjeblikket rollen som Wendy i forestillingen 'Peter Pan'

Lyst til at være i en boble

Der gik derefter lidt tid, før parret officielt stod frem som kærester. De nåede eksempelvis at tage på ferie til Argentina og Brasilien i januar, inden medierne fik nys om forholdet. 

- Når man har valgt at være et kendt ansigt, er der mange ting, der hører med. Men der er noget fint i, og det tror jeg, at alle, der har været forelskede, kender, at man har lyst til bare at være i en boble og være sig selv, siger Mille Gori, mens det lyder fra Thomas Buttenschøn: 

- Vi har noget, der er dejligt, som vi gerne vil holde fast i. Det er ikke altid noget, man har brug for, at andre folk skal forholde sig til, når man nu har det godt.

På den anden side vil de heller ikke skjule forholdet, og derfor valgte de for et par uger siden at fortælle omverdenen, at de er blevet kærester.

Det skete med dette opslag på Instagram:

Det faldt de for ved hinanden

Det er med mange søde ord, at parret beskriver, hvad de faldt for ved hinanden.

- Empati, forståelse, sødme, sjovhed, lækkerhed og klogskab, siger Thomas Buttenschøn, mens Mille Gori supplerer: 

- Når man er så heldig at møde hinanden som venner og som kollegaer, så forventer man ikke, at han kommer ind og er fantastisk eller kedelig eller noget som helst. Man får lov til at se ham, præcis som han er - uden noget filter. 

- Jeg faldt for og kan stadig blive dagligt forelsket i ham, som han er. Han kan hvile i sig selv og have mange nuancer. Han er sjov og kan få mig til at grine og samtidig få mig til at slappe af. Thomas ser samtidig mig, for den jeg er, og det kan man ikke gøre andet end at holde af.

På turné de samme steder

Lørdag måtte børneværten køre lige til fartgrænsen for at nå alle sine planer. 

Før 'Danmark har talent' begyndte, afholdt Mille Gori en 'Motor Mille'-koncert i Frederiksværk, og så medvirkede hun i en Peter Pan-forestilling i Hørsholm, før turen gik videre mod tv-studiet i København. 

Mille Gori sad klar på publikumspladserne under lørdagens 'Danmark har talent'.

- Det var hyggeligt og dejligt at se live, men jeg har glædet mig lige så meget til alt det rundt om showet og at få sat ansigter på navnene, jeg har hørt så meget om, fortæller hun.

Børneværten turnerer i øjeblikket med teaterforestillingen Peter Pan, hvor hun spiller rollen som Wendy, ligesom Thomas Buttenschøn også er på en landsdækkende soloturné, når han ikke er dommer på tv-skærmen. 

På trods af en fælles travlhed har de kunne planlægge det sådan, at deres optrædener maksimalt ligger en halv times kørsel fra hinanden. 

- Thomas har været så elegant og sød og givet min tour til sin koncertbooker, fortæller Mille Gori, mens hendes kæreste supplerer:  

- På den måde ses vi rigtig meget. Der er flere byer, hvor vi spiller samtidig, så jeg kender også hele teaterholdet. 

Oplev Thomas Buttenschøn og de tre andre meddommere hver lørdag i 'Danmark har talent' klokken 20 på TV 2.