Danmark har talent

Ild og råstyrke sikrede to finalepladser i 'Danmark har talent'

Fem muskelfyre stod tilbage, da dommerne skulle stemme et talent videre til finalen.

Efter syv meget forskellige optrædener i lørdagens udgave i 'Danmark har talent' gik de eftertragtede finalepladser til Ilddrengene og Familia Loca.

De to drenge på otte og ti år fra Greve imponerede med deres ildshow, hvor de jonglerede rundt med ildstave og sjippetorv med ild i. Det var med til at sikre dem en plads direkte videre til finalen, da de fik flest stemmer fra seerne.

- Det var et vældig shownummer. I er to vidunderlige entertainere. Der er alt i det her nummer. Der er fare og musik fra gamle dage. Det var farligt, og jeg var fuldstændig vild med det, sagde Peter Frödin.

Musklerne stod tilbage

Seerne havde i første omgang stemt Team Vici, Familia Loca og Ildrengene videre. Og efter Ilddrengene var gået direkte videre, stod de bomstærke drenge fra Team Vici og Familia Loca tilbage. Her stemte Peter Frödin, Cecilie Lassen og Jarl Friis-Mikkelsen de to breakdancere fra Familia Loca videre til finalen.

- Jeg synes, det er fedt, at der står så meget fysisk skønhed. Styrke og råstyrke har I alle fem. I fortalte hver jeres historie, men jeg går med dem, der har rørt mig allermest, og det er Familia Loca, lød det fra Cecilie Lassen.

Dermed måtte Team Vici, der optrådte med calisthenics, en træningsform hvor man bruger egen kropsvægt, forlade programmet.

Næste lørdag kan du opleve syv nye acts, når 'Danmark har talent' vender tilbage.

Du kan se 'Danmark har talent' lørdag klokken 20 eller på TV 2 PLAY - her kan du også se alle optrædener.

Familia Loca og Ilddrengene er klar til finalen af 'Danmark har talent' den 14. april.