Nybyggerne

'Nybyggerne'-par skal være forældre

Den kommende far har været skruk meget længe, og nu kom kæresten med på vognen.

- Jeg vil elske, at du bliver mor til mine børn.

Sådan lyder det fra Fredrik Holm Koch til kæresten Charlotte Jakobsen i ottende afsnit af 'Nybyggerne', som lige nu er tilgængeligt som snigpremiere på TV 2 Play

Og nu får han sit ønske opfyldt. 'Nybyggerne'-parret venter nemlig en efterårsbaby. Det afslører Charlotte Jakobsen på sin Instagram-profil

- Der er sket noget fantastisk. Vi skal være forældre til efteråret. Billedet er taget efter første scanning, og vi er bare glade, lyder det i opslaget. 

Et potentielt børneværelse

Parret har været sammen i seks år, og babytankerne har spirret længe. Det ser man allerede i det kommende afsnit af 'Nybyggerne', der er optaget sidste efterår.

Her skal parrene indrette et ekstraværelse, og Fredrik og Charlotte, der begge er studerende, vælger at lave værelset til et studieværelse og ikke et børneværelse.

Det var ikke, fordi vi havde sat nogen plan op for, hvornår det skulle ske, men hvis det skete, så skete det

Fredrik Holm Koch

Men 28-årige Fredrik Holm Koch lufter allerede her tanken om, at skrivebordet engang skal skiftes ud med tremmeseng og puslebord. Hans 26-årige kæreste er dog mere tilbageholdende - blandt andet fordi hendes bedre halvdel er en høj herre. 

- Du ved godt, at min krop ikke kan, hvis den skal føde sådan en størrelse baby, som du er. Jeg ved, det bliver sådan en kæmpe baby – og det er jeg ikke lige klar til, griner hun. 

- Hvis det skete, så skete det

Charlotte Jakobsen er dog kommet på andre tanker siden optagelserne. 

- Det er Fredrik, der altid har været mest skruk, men vi har længe snakket om, at vi håbede, det kom på et tidspunkt, og så ville vi selvfølgelig bare blive meget glade. Og det er vi også, siger hun til TV 2, og den kommende far fortsætter:

- Det var ikke, fordi vi havde sat nogen plan op for, hvornår det skulle ske, men hvis det skete, så skete det, lyder det fra Fredrik Holm Koch, der kalder det "super dejligt", at han skal være far. 

Børneværelset bliver hyggeligt

Det er endnu ikke afgjort, om parret fra Aarhus vinder programmet og den lejlighed, de selv har bygget op fra grunden.

Men hvis de gør, skal studieværelset selvfølgelig laves om til børneværelse, fortæller Fredrik Holm Koch - og parret vil i programmets ånd også lave det allersidste værelse selv.

- Det gør vi da, det er der ingen tvivl om. Vi har simpelthen ikke nået at lave en plan over børneværelset endnu, men det skal nok blive rigtig hyggeligt, siger han.