Danmark har talent

Disse to talenter er videre til 'Danmark har talent'-finalen

Aftenens show bød på en bred palette af talenter, men det var DHG Acro Talent og Noa, der endte med at få de eftertragtede pladser i finalen.

En vild sabelsluger, en ung sangfugl og en bold-trick-mager var blandt de talenter, som lørdag aften stod på scenen til aftenens liveshow i ’Danmark har talent’ og viste deres evner frem.

Men da publikums mange stemmer var talt sammen, stod det klart, at det var akrobatisk dans og musik, der var showets store stemmeslugere.

Det talent, som fik flest af stemmerne og dermed er direkte i den store finale, var gruppen DHG Acro Talent.

- Det er farligt, det I laver. Det er fyldt med råstyrke, fyldt med god historie, det er så gennemført. I er bomstærke tøser, sagde dommer Jarl Friis-Mikkelsen efter deres optræden.

Den store pigegruppe på mellem 11 og 21 år viste akrobatiske spring og snorlige koreografi i en dramatisk optræden, som kan ses i videoen herunder:

En svært valg for dommerne

Udover den ene deltager, som altså gik direkte videre til finalen, skulle dommerne vælge mellem nummer to og tre på publikums farvoritliste. 

Her stod valget mellem dansegruppen Spahi Dance Studio og slagtøjs-spilleren Noa.

- I dansere lavede en vidunderlig åbning, og du kom og var bare super ekvilibristisk, sagde dommer Cecilie Lassen og understregede, hvor splittede alle dommerne var i valget.

Men da det svære valg mellem de to acts skulle tages, faldt det i sidste ende på Noa.

Både Jarl-Friis Mikkelsen, Cecilie Lassen og Peter Frödin lagde deres stemme på det unge talent, og dermed er han videre til finalen.  

Noa i Danmark har talent.

I finalen skal de to nye finalister møde en lang række andre talenter, men helt sikkert bliver det den 12-årige danser Emil og korgruppen EVE, der gik videre efter det første liveshow.