De skal kæmpe om de sidste 'Talent'-finalepladser

16x9
Her er tre af de syv deltagere, der skal dyste om en finaleplads i det sidste liveshow af årets 'Danmark har talent'. Foto: Per Arnesen / TV 2

Lørdag aften bliver det afgjort, hvem der stadig har chancen for at vinde 250.000 kroner.

Nu skal de sidste to finalister findes i dette års 'Danmark har talent'.

Derfor går syv deltagere denne lørdag på scenen for at fremvise, hvad de gennem flere måneder har øvet på. Og så er det op til seerne at bestemme, hvem der går direkte videre - og også hvem dommerne skal vælge mellem til sidst i programmet.

Blandt de tilbageværende er et ungt dansepar, der rørte gæstedommer Sus Wilkins til tårer med deres optræden, og en sangerinde, der fik en såkaldt guldknap af dommeren Cecilie Lassen og dermed en direkte plads i liveprogrammerne.

Finalisterne kommer lørdag den 14. april til at dyste om vinderpræmien på 250.000 kroner mod otte andre talenter, der består af et pigekor, en slagtøjsspiller, en gymnastiktrup, to drenge, der kan jonglere med ild og solo-, duo- og gruppedansere.

Herunder kan du læse mere om de syv deltagere i aftenens 'Danmark har talent'.

De skal optræde i liveshow 5
De syv sidste acts er klar til at gå på scenen lørdag aften i 'Danmark har talent'.