Danmark har talent

Buttenschøn er kæreste med børnevært

Sangeren Thomas Buttenschøn og DR-børneværten Mille Gori.  Per Arnesen / TV 2/Scanpix

- Det er kun mig, der kalder hende "min kæreste". Sangeren Thomas Buttenschøn bekræfter, at han er i et forhold med DR-værten kendt som Motor Mille.

Søndag aften lagde den 32-årige sanger og 'Danmark har talent'-dommer Thomas Buttenschøn et billede op af sin nye kæreste på det sociale medie Instagram.

I opslaget bekræftede han forholdet til den 28-årige Mille Gori, der blandt andet er kendt fra børneuniverset Ramasjang som Motor Mille og som artist i Cirkus Summarum. 

- De fleste af jer kalder hende Motor Mille. Nogle af jer kalder hende Mille Gori. De af jer, der kender hende, kalder hende bare Mille. Men det er kun mig, kun mig, der kalder hende “min kæreste”. Ja, nu er det officielt, skriver Buttenschøn, der i øjeblikket bruger sine lørdage som dommer i TV 2-talentprogrammet.

Tiden må gerne stå stille

Udover at være tv-vært kan Mille Gori kalde sig børnebogsforfatter, og så er hun uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, hvor hun studerede moderne dans. I øjeblikket spiller hun rollen som Wendy i forestillingen 'Peter Pan'.

Thomas Buttenschøn skriver, at han også lærte Mille Gori at kende i forbindelse med hendes roller. Men så var der noget, der ændrede sig.

- Nu er jeg begyndt at se hende på en anden måde. Nu ser jeg hende sådan her; Helt uden sminke, smilende og med et drømmende blik i øjet, mens hun fortæller mig, at jeg skal stoppe med at tage billeder af hende hele tiden. Men jeg kan ikke lade være. Jeg vil så gerne have, at tiden kunne stå stille, skriver Thomas Buttenschøn.

Sangeren har tidligere været gift med blogger og jordemoder Cana Buttenschøn. I sommer annoncerede de, at de gik fra hinanden efter syv års ægteskab.

Tilbage i januar signalerede Buttenschøn også, at han var forelsket, da han lagde dette billede op, efterfulgt af et hjerte, fra sin ferie i Brasilien.

Thomas Buttenschøn og Mille Gori spillede begge med i sommerens Cirkus Summarum.

I februar lagde sangeren dette billede op på sin Instagram-profil: