Danmark har talent

De er videre i 'Danmark har talent'

Det er første gang i denne sæson, at seerne er med til at bestemme, hvem der går videre i talentprogrammet.

Efter det første liveshow i 'Danmark har talent' fik seerne og dommerne set syv meget forskellige optrædener.

Der var grisen Yrsa, der kunne hoppe og spille basketball, et pigekor, som sang lettisk folkesang samt dommer Peter Frödín og tryllekunstneren Daniel Thomsen i et intimt øjeblik.

Emil i Danmark har talent.

Men det var den 12-årige danser Emil fra Dragør, der gik videre til finalen, efter alle seernes stemmer var talt op.

- Det er så svært at finde ord, når man skal give kritik og ris til børn, og gudskelov slipper jeg for det lige nu, for hold da op, hvor var du sej. Der var ingen barrierer fra tanke til handling. Hvor var det dejligt, lød det fra dommer Cecilie Lassen.

Blandt seernes favoritter var også stomporkesteret HabenGoods og pigekoret EVE, hvoraf kun en af dem kunne gå videre til finalen sammen med Emil.

Hvem det var, skulle afgøres af dommerne. Her faldt valget på EVE, som er 32 sangerinder fra Egå Gymnasium i Aarhus. De blev de heldige, efter både Thomas Buttenschøn, Jarl Friis-Mikkelsen og Cecilie Lassen stemte dem videre.

Eve i Danmark har talent.

- Det er et ret svært valg, vil jeg sige. Hvis man skal sammenligne de to former for originalitet, så har jeg set stomp (HabenGoods, red), men jeg har ikke set det, I præsterer, så jeg er nødt til at gå med EVE, lød det fra Jarl Friis-Mikkelsen.

Næste lørdag kan du opleve syv nye optrædener, når 'Danmark har talent' vender tilbage. 

Du kan se 'Danmark har talent' lørdag klokken 20 eller på TV 2 PLAY.